Лазерно Подмладяване с CO2RE

350,00лв.1.500,00лв.

Описание

Лазерно подмладяване на лицето

Терапията с фракционен СО2 лазер е не просто  освежаване, а цялостно и видимо помладяванеПроцедурата е напълно индивидуална и на практика може да реши всеки кожен проблем. Постига страхотни резултати при изглаждане на текстурата на кожата,  слънчевите пигментации и следите на времето, изглаждането на бръчките и фините линии, както и премахването на белезите.Процедурата е известна също като лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг.

Резултатът е бърза, комфортна процедура с по-кратък възстановителен период от традиционния рисърфейсинг. Това Ви позволява да се върнете към обичайния си начин на живот много по-бързо. Процедурите са с различен интензитет в зависимост от резултата, който очаквате.

Покажи повече
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да разбера дали процедурата с CO2RE лазер е подходяща за мен?

Идеалните кандидати за процедурата с CO2RE лазер са всички хора, които имат слънчеви пигментации, бръчки и фини линии, неравности по кожата (белези от акне) или промяна в текстурата и цвета на кожата, отпусната кожа. Идеална е за всеки, който иска да има по-младежка кожа без да се подлага на процедури с дълъг и тежък възстановителен период.

Какво e усещането по време на процедурата с CO2RE лазер?

По време на процедурата пациентът може да чувства някакъв дискомфорт, но анестезията, която се поставя преди процедурата елиминира всякаква болка.

Как протича периода на възстановяване?

Възстановителният период е в рамките на 5–10 дни. Продължителността му се определя от дълбочината на работа и големината на третираната зона. Няколко дни след манипулацията лицето е зачервено, с различно изразен оток и покрито от кафеникава кора. Изписват се специални антибиотични и епителизиращи кремове, които трябва да ползвате по установените от вашия лекар ред и последователност. Необходимо е да се нанасят и слънцезащитни продукти с фактор 50, както преди, така и няколко месеца след лазерното третиране.

Безопасна ли е процедурата?

Да. Предварителната консултация с дерматолог и изясняването на всички обстоятелства около твоя проблем ще минимизира възможността от нежелани ефекти.

Кога е видим резултатът и за колко време?

Първите забележими резултати ще видите след около 2 седмици. Кожата е по-стегната и гладка, с равномерен тен. Подобрението продължава в следващите 3-6 месеца, тъй като се синтезира нов колаген. За траен ефект е препоръчителен курс от няколко процедури. Дълготрайността на резултатът е сравним с тази след хирургична намеса за подмладяване и опъване на кожата. Въпреки това има няколко фактора, които определят колко дълготраен ще е резултатът, а именно: здравословното Ви състояние, възрастта , грижата за кожата , която се полага след процедурата.

От колко процедури имам нужда?

Един терапевтичен курс изисква от 1 до 3 в зависимост от проблема. За да се получи максималното стягане и заглаждане, е необходимо да минат между 3 и 6 месеца. Както при всички терапии, разчитащи на стимулация на собствените фибробласти, максимални резултати се постигат при хора в добро общо здравословно състояние. Пушенето, стресът, недоспиването, излагането на слънце и солариум, неразумното хранене, напредналата възраст и някои заболявания намаляват ефекта от терапията.

CO2RE - Терапии за подмладяване - DIONA PRO

DIONA PRO предлага гарантирано решение при изглаждането и подмладяването на кожата

Допълнителна информация

Зона

Лазерно подмладяване 1/2 лице, Лазерно подмладяване Цяло лице, Лазерно подмладяване Цяло лице с шия, Лазерно подмладяване на ръце, Лазерно подмадяване на деколте

Брой процедури

1 процедура, 2 процедури