Лазерно Подмладяване с CO2 RE

350,00лв.1.500,00лв.

Изчистване

Описание

Лазерно подмладяване на лицето

CO2RE е фракционна терапия, с CO2 лазер. Процедурата е напълно индивидуална и на практика може да реши всеки кожен проблем. Постига страхотни резултати при изглаждане на текстурата на кожата,  слънчевите пигментации и следите на времето, изглаждането на бръчките и фините линии, както и премахването на белезите.

Резултатът е бърза, комфортна процедура с по-кратък възстановителен период от традиционния рисърфейсинг. Това Ви позволява да се върнете към обичайния си начин на живот много по-бързо. Процедурите са с различен интензитет в зависимост от резултата, който очаквате.

Покажи повече
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да разбера дали процедурата с CO2RE лазер е подходяща за мен?

Идеалните кандидати за процедурата с CO2RE лазер са всички хора, които имат слънчеви пигментации, бръчки и фини линии, неравности по кожата (белези от акне) или промяна в текстурата и цвета на кожата, отпусната кожа. Идеална е за всеки, който иска да има по-младежка кожа без да се подлага на процедури с дълъг и тежък възстановителен период.

 

Какво e усещането по време на процедурата с CO2RE лазер?

По време на процедурата пациентът може да чувства някакъв дискомфорт, но анестезията, която се поставя преди процедурата елиминира всякаква болка.

 

Безопасна ли е процедурата?

По време на процедурата пациентът може да чувства някакъв дискомфорт, но анестезията, която се поставя преди процедурата елиминира всякаква болка.

 

Безопасна ли е процедурата?

Да. Предварителната консултация с дерматолог и изясняването на всички обстоятелства около твоя проблем ще минимизира възможността от нежелани ефекти.

 

От колко процедури имам нужда?

В повечето случаи се вижда добър резултат още след първата процедура. Няколко дни след процедурата ще забележите видимо подобрение в текстурата на кожата си. Фините линии и бръчките, старческите петна и неравностите ще се подобрят или изчезнат.

 

Колко дълго ще се задържи резултатът?

Дълготрайността на резултатът е сравним с тази след хирургична намеса за подмладяване и опъване на кожата. Въпреки това има няколко фактора, които определят колко дълготраен ще е резултатът, а именно: здравословното Ви състояние, възрастта , грижата за кожата , която се полага след процедурата.

 

Какво да очаквам веднага след процедурата?

Веднага след процедурата ще усещаш парене като след слънчево изгаряне, което ще продължи няколко часа. Може да има излющване на кожата в третираната зона. Това е естествена ексфолиация на кожата, възстановяване до 7-ми ден.

CO2RE - Терапии за подмладяване - DIONA PRO

DIONA PRO предлага гарантирано решение при изглаждането и подмладяването на кожата

Допълнителна информация

Зона

Лазерно подмладяване 1/2 лице, Лазерно подмладяване Цяло лице, Лазерно подмладяване Цяло лице с шия, Лазерно подмладяване на ръце, Лазерно подмадяване на деколте

Брой процедури

1 процедура, 2 процедури