Промо!

Премахване на целулит, мазнини и стягане на кожата с VELA SHAPE III

100,00лв.1.215,00лв.

*Комбинация от 2 зони допълнителни 15 % отстъпка
*Комбинация от 3 зони допълнително 20% отстъпка

Изчистване
Категория: Код: Премахване на целулит, мазнини и стягане на кожатас VELA SHAPE III Етикети:

Описание

VelaShape III

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, VelaShape III е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

 

Покажи повече
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как работи ?

VelaShape III е комбинация от 4 технологии:
– Вакуумът повдига целевата тъкан, като я приближава до енергийния източник.
– Инфрачервена светлина (IR) директно нагрява целевата зона, абсолютно безопасно.
– Биполярната радиочестота (RF) безопастно направлява топлината равномерно по целевата зона, за да загрее до 2,5 см. в дълбочина, бързо без да уврежда кожата.
– Масажиращите ролки стимулират лимфния дренаж.

Комбинацията от тези енергии достига дълбоко до мастните клетки и заобикалящите ги тъкани. Резултатът е по-малка обиколка, намаляване на целулита и по-стегната кожа.

VelaShape III е може би единствената машина в света, за която производителите дават гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след 1 процедура. Това са резултати постигнати при клинично проучване сред 42 пациента.

 

Какъв резултат мога да очаквам?

В клиничните резултати, силата на оформянето на тялото с VelaShape III доведе до намаляване на цял един размер рокля след само 1 процедура. Максималните разултати са премахване до 3 см от раз.

 

Колко процедури са нужни?

Обикновено около 3-4 сесии през 10-14 дни. При пациенти с твърди мастни натрупвания и целулит от втора и трета степен, курсът трябва да е от поне 7-8 процедури с почивка след 4-та процедура. Възможни са и двойни, интензивни сесии за екстремно бързи резултати! По този начин отделяте по-малко от личното си време, постигате много по-бързо желаните резултати.

 

Колко скоро ще забележа промяна след VelaShape III?

Ще започнете да забелязвате подобрение в третираната зона веднага. Повърхността на кожата Ви започва да става по-мека, гладка и здрава. Междувременно ще забележите по-малка обиколка в третираната зона, както и намаляне на целулита, а най-добри резултати ще забележите 4 седмици, след провеждане на пълен курс от процедури.

 

Болезнени ли са терапиите с VelaShape III?

Повечето пациенти се чувстват удобно с VelaShape III и описват процедурата като усещане за топъл и дълбок масаж на тъканите.
Почувствайте и Вие увереността, когато знаете, че изглеждате перфектно с VelaShape III.

Оформяне и контуриране с VELASHAPE III - DIONA PRO

DIONA PRO предлага идеални резултати при контуриране на тяло с VELASHAPE III

Допълнителна информация

Зона

Корем , Паласки, Брич, Вътрешна част на бедра, Задна част на бедра и седалище, Цели бедра, Коляно, Прасци, Ръце, Седалище, Аксиларна гънка, Гръб, Двойна брадичка

Брой сесии

1 сесия, 4 сесии