Една от най-признатите неинвазивни процедури за оформяне на тялото в естетичния бранш днес. VelaShape® III.

Доказано е, че временно намалява появата на целулит и обиколката на бедрата – зони, които жените навсякъде определят като проблемни, зони – с дълбоко терапевтично лечение, което осигурява постоянни, възпроизводими резултати, с минимален дискомфорт.

VelaShape III

отлични резултати за оформяне на тяло още от 1-та процедура

Оформяне на тяло без дискомфорт по време на сесиите

VelaSape III  е устройство , което съчетава технологията „ELOS” (електрооптична синергия) с механична манипулация на кожата , с леко вакуумно засмукване, с механичен масаж. То е предназначено за естетични цели и се използва за неинвазивна терапия за оформяне на тялото чрез намаляване на целулита и обиколката.

Системата обединява следните технологии:

  • Инфрачервена оптична енергия
  • Биполярен радиочестотен ток
  • Масажни(дренажни) ролки
  • Пулсиращ вакуум

Тези технологии работят заедно , за да се осигури нагряване на кожата и подкожието, както и механични промени, водещи до подобряване на кръвообращението , засилен лимфен дренаж , както и повишен метаболизъм на мастната тъкън. Предизвиква дълбоко загряване на мастните клетки околната съединителна тъкън и дермалните колагенови фибри. Това увеличава кръвообращението, лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулирането на колаген и еластин( процеса се нарича неоколагеногенеза). Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки да се изглади повърхността на кожата . Използва се специален Вела крем за по-комфортна процедура и по-дълбока радиопроводимост.

Предимства

Vela Shape III

Гаранцията за доказани резултати

С над 10 години клиничен опит, повече от 5 милиона независими лечения и най-публикуваните проучвания на всяко устройство за оформяне на тяло, VelaShape е едно от най-признатите неинвазивни процедури за оформяне на тялото в естетичната индустрия.

Мощност и скорост

VelaShape III може да постигне температура на крайната точка за по-малко време, с до 150 вата радиочестотна (RF) мощност.                                                                 Това намалява времето, необходимо за третиране. И може да намали броя на лечебните сесии с до 75%.

Комфорт

Процедурата VelaShape III е удобна като масаж с горещи камъни.

Удобство

Процедурата VelaShape III често отнема под час.

Приложение през цялата година

VelaShape III може да се използва за всички типове кожа през всеки сезон и всеки климат.