You are here:

Какво представлява вагиналното подмладяване със CO2RE Intima

Какво представлява вагиналното подмладяване със CO2RE Intima в детайли?
  Вагиналното подмладяване се извършва с уред, който загрява тъканите във влагалището. Това загряване предизвиква естествен синтез на колаген в тази област, в резултат на което вагиналните тъкани се стягат и на практика стават такива, каквато са били преди раждане и когато организмът е бил по-млад. Уредът, с който се извършва тази процедура, наподобява вагинален ехограф и се нарича – CO2RE Intima.

В DionaPro разполагаме с такъв апарат и медицинско лице, което извършва процедурите. CO2RE Intima е професионална нехирургична процедура, която използва лазерна енергия за третиране на симптомите на стареене и дискомфорт при вагиналните промени при жените.Енергията от лазера кара колагена на тъканите да се регенерира, в резултат на което те стават по-стегнати и по-младежки.

Продецурата повлиява и редица здравословни проблеми при дамите, като инконтинецията. Неволното изпускане на урина се подобрява, а задоволеността от секса се повишава чувствително. Симптомите се облекчават веднага след първата процедура, но са необходими поне 3 процедури за траен и добър резултат. Всяка процедура трае около 10 мин. След това се препоръчва по една процедура годишно за поддържане на резултата, ако е необходимо.
1 процедура 900 лв, сега 450 лв.

Лазерно интимно подмладяване - DIONA PRO
Лазерно интимно подмладяване – DIONA PRO