отговаря на всички нужди за грижа на кожата

Представяме Ви революционна терапия, която едновременно почиства, ексфолира, хидратира, прилага екстракция, антиоксидантна защита и не предизвиква дразнене.Комплексната грижа за лицето е постигната с уникалната технология Vortex или в превод „Торнадо ефект“. Мини торнадото завихря специален серум и въздух. Вакуум отнема всички замърсявания от повърхността на кожата, които стерилно се изхвърлят в затворен контейнер. Този ефект е благоприятна възможност на серумите, съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, да достигат до дълбоките слоеве на кожата и да я регенерират изцяло. И всичко това без да е необходимо време за възстановяване!

Hydrafacial се прилага при следните проблеми: 

 • Комедони и черни точки
 • Дехидратирана кожа
 • Проблемна (мазна) кожа със запушени пори.
 • Наличие на Акне и Розацея
 • Фини бръчки
 • Пигментни петна и лунички
 • Торбички под очите
 • Слънчево изгаряне
 • Детоксикирана кожа
 • Неравномерен тен
Hydrafacial

Hydrafacial използва различни спираловидни дюзи за всеки етап от терапията

С тяхна помощ се изглажда епидермиса, елиминира се пигментацията и се регенерира кожната структура. Върху кожата се нанасят супер серуми, съдържащи антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина с мигновен и дълготраен ефект. Вакуум създава ефект на повдигане на кожата, като повишава тонуса и, подобрява микроциркулацията. Прилагат се LED светлини и лимфен дренаж за още по – добри и дълготрайни резултати.

Стъпките са:

ЕКСФОЛИАЦИЯ и ЛЕК ХИМИЧЕН ПИЛИНГ
Размеква замърсяванията и улеснява екстракцията им. Резултатът е видимо подмладяване на кожата без да се получава раздразнение.

ЕКСТРАКЦИЯ и ХИДРАТАЦИЯ
Екстракти от мед, кора на върба, тасманийски пипер нежно ексфолират кожата и предовратяват натрупването на замърсявания в порите.

ПРЕДПАЗВАНЕ и ЗАЩИТА
Комбинация от Хиалуронова киселина, антиоксиданти и пептиди, които детоксикират кожата по естествен начин и я предпазват от въздействието на околната среда.

Може да изберете между следните терапии:

Hydrafacial Тийн терапия

Подходяща за подрастващи с акнета и комедони, за мазна кожа и запушени пори.

Hydrafacial Базова терапия

Подходяща за заети хора.Придава сияйност , почиства в дълбочина .

Hydrafacial Делукс терапия

За сияйна кожа за изравняване на тена.

Hydrafacial Платинум терапия

За цялостно подобряване на състояние на кожата подходяща за кожи с комбинирани проблеми.

Hydrafacial JLO Beauty терапия

Създава невероятен блясък, който кара хората от всички възрасти да се чувстват млади и неподвластни на времето.

Hydrafacial Голд терапия

За цялостно подобряване на състояние на кожата подходяща за Зрели кожи с дълбоки бръчки.

Hydrafacial KERAVIV терапия

HydraFacial Keravive е уникална, релаксираща терапия, предназначена за почистване, стимулиране, подхранване и хидратиране на скалпа, така че да се постигне по-обемна коса със здрав вид. При HydraFacial Keravive се използва заедно с патентования разтвор, съдържащ пептидни комплекси, предназначен да оптимизира здравето на скалпа.

HydraFacial Keravive е терапия в 3 стъпки:

Стъпка 2 (в кабинета):

Стимулиране и подхранване
HydraFacial Keravive Разтвор, съдържащ пептидни комплекси, подхранва и стимулира скалпа и космените
фоликули с растежни фактори и протеини, съдържащи се в кожата, така че косата да се сгъсти и да
придобие здрав вид.

Стъпка 1 (в кабинета):

Почистване и ексфолиация
Технологията „Вортекс”, която се използва при HydraFacial, извлича замърсявания, омазняване и примеси
от скалпа и космените фоликули, като същевременно стимулира кръвообращението

Стъпка 3 (у дома):

Разширяване и усилване
Ежедневната употреба на HydraFacial Keravive Спрей, съдържащ пептидни комплекси, усилва резултатите
от терапията, проведена в кабинета, и осигурява ежедневно стимулиране и подхранване на скалпа и
космените фоликули
Комбинацията от почистване в кабинета, ексфолиране и хидратация и ежедневно приложение на спрей за
употреба у дома подобрява кръвообращението и подхранва космените фоликули, така че косата да стане
по-гъста, блестяща и с по-здрав вид.
Препоръчва се клиентите да провеждат терапия HydraFacial Keravive в кабинета веднъж месечно в
продължение на 3 последователни месеца с ежедневно приложение на спрея за употреба у дома през
целия период. Следващи терапии трябва да се прилагат при необходимост, най-малко на всеки 6 месеца.

Бустери използвани в различните терапии:

 –Най-новият суперсерум, вдъхновен от JLO Beauty THAT JLO GLOW™ SERUM, подобрява изживяването с процедурата Hydrafacial. Той стяга, избелва и хидратира кожата, оставяйки я здрава и блестяща както никога досега. JLO Beauty Booster подобрява външния вид на кожата, като същевременно връща нейната еластичност и свежест.

СЪСТАВКИ: Ниацинамид: Изглажда, овлажнява и осигурява защитни свойства срещу факторите на околната среда с цел здрава и сияйна кожа.                                                              Патентован Hydracomplex: Съдържа подхранващи съставки като екстракт от оризови трици, полиглутаминова киселина и хиалуронова киселина, чието съвместно действие подобрява хидратацията, еластичността и тургора на кожата.

Ферментирала адаптогенна смес: Съдържа избелващи, омекотяващи и стягащи екстракти от снежни гъби, червено цвекло и тигрова трева за поддържане и възстановяване на хидратирана и свежа кожа.

Екстракт от маслинови листа: Помага за забавяне на стареенето, като подхранва и хидратира кожата.

Omorovicza Booster спомага за намаляване на финните линии и бръчки, кожата е видимо по-стегната и еластична. Бустерът детоксикира и насища кожата с кислород. Ефектът след терапия е видимо подмладена кожа с по-плътна и гладка текстура.

Предимства:

 • Видимо по-стегната и еластична кожа
 • Младежки вид на кожата
 • По-плътна и гладка текстура на кожата
 • Детоксикира и насища кожата с кислород

Съставки:

 • Ретинол
 • Ниацинамид
 • Хиауронова киселина
 • Витамин Ц
 • Витамин Е
 • Арабиногалактани
 • Аминокиселини

Hydrafacial Regen Gf Booster стимулира производството на колаген и еластин. Спомага за намаляване на финните линии и бръчки, успявайки да премахне токсините и дразнителите. Ефекетът след терапия е видимо подмладена и сияйна кожа.

Предимства:
Стимулира производството на колаген и еластин;
Намалява появата на фини линии;
Улавя и премахва токсините и дразнителите.

Съставки:
M-007 Фулватен комплекс
Широка гама от протеини

ProTec Plus Booster предоставя оптимална хидратация, защита и заглаждане на фини линии и бръчки. Този уникален серум предлага 6 различни форми на хиалуронова киселина и природни растителни продукти, които увеличават и стимулират хидратацията на кожата с 30% в рамките на 2 часа.

ПРЕДИМСТВА:

 • Хидратира и заглажда фини линии и бръчки;
 • Осигурява защита от външни и вътрешни свободни радикали;
 • Намалява видими зачервявания.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ И ТЕХНИТЕ СВОЙСТВА:

 • Дифупорин пептид: Повишава хидратацията на кожата и наличието на водни канали в клетъчната мембрана, разпознати като естествен хидрататор;
 • Бритенил: Доставя жизненоважни антиоксиданти, действа срещу възпаления и пигментация;
 • Аквасел: Увеличава нивото на хидратация в кожата, намалява фините линии и бръчки;
 • Хиалуронова киселина: Наситена хиалуронова киселина за подсилване на хидратиращия ефект.

Chrono-Peptide Booster е мощен серум, създаден да възстанови и подхрани кожата на лицето чрез укрепване на дермалната матрица, което води до намаляване появата на фини линии и бръчки.

ПРЕДИМСТВА:

 • Тонизира уморената и изтощена кожа;
 • Намалява фините линии и бръчки;
 • Възстановява кожата отвътре навън.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ И ТЕХНИТЕ СВОЙСТВА:

 • Хроноциклин пептид: Хроно-пептид против стареене, който оптимизира физиологичните процеси на възстановяване на кожата и стимулиране на витамин D.
 • Неодермил: Пълнител с колаген и еластин, който е натурален източник на био-енергия за презареждане на кожата, повишавайки нейната плътност и стегнатост.
 • Метриксил-морфомикс пептид: Най-новият, клинично доказан пептид в семейството на Матриксил за намаляване появата на фини линии и бръчки.
 • Матриксил- синте 6 пептид: Подпомага стимулирането на дермалните протеини. Клинично доказано намалява дълбочината на бръчките между 31-100 %.

Терапевтичният бустер на д-р Насиф (Dr. Nassif) ексфолира кожата, като подобрява обновяването на клетките и осигурява коктейл от хиалуронова киселина, глюкан и бетаин за хидратиране на кожата. Естествените овлажнители повишават и поддържат хидратацията в кожата, благодарение на което намаляват признаците на стареене, кожата става по-гладка и се възстановява младежкият ѝ вид.

подмладяващ пептиден комплекс , изглажда фини линии и бръчки и подобрява еластичността на кожата.

интензивен коректор за петна, предназначен за избелване и изравняване на тена на кожата , като намалява и тъмните петна. Активни съставки- Алфа-арбутин, Витамин Ц, екстракт от Мечо грозде.

Използва се при почистване  серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на нова и здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането ù и за изглаждане на фините линии.

Съставки: Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая – много добър източник на протеин за кожата

Серумът Beta-HD Clear се използва по време на екстракция- помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани по-лесно от порите.

Супер серумът Beta-HD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите.
Съставки: Супер серумът съдържа безценни билкови съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира кожата и салицилова киселина за контрол на себума.

Серумът Antiox+ се използва по време на хидратацията е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация.
Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали. Хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Екстракт от мирта, конски кестен и арника.

 серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина. Има ефект на нежен и щадящ пилинг, без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиацията и химичния пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.
Съставки: Гликолова и салицилова киселина в 3 различни концентрации според проблема и типа кожа – 7.5%, 15% и 30%.

Приложение Hydrafacial