hydrafacial

HydraFacial отговаря на всички нужди за грижа на кожата

                                       

Представяме Ви революционна терапия, която едновременно почиства, ексфолира, хидратира, прилага екстракция, антиоксидантна защита и не предизвиква дразнене – Звучи ви невъзможно? Защото още не сте опитали Hydrafacial!Комплексната грижа за лицето е постигната с уникалната технология Vortex или в превод „Торнадо ефект“. Мини торнадото завихря специален серум и въздух. Вакуум отнема всички замърсявания от повърхността на кожата, които стерилно се изхвърлят в затворен контейнер. Този ефект е благоприятна възможност на серумите, съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, да достигат до дълбоките слоеве на кожата и да я регенерират изцяло. И всичко това без да е необходимо време за възстановяване!

Hydrafacial се прилага при следните проблеми: 

  • Комедони и черни точки
  • Дехидратирана кожа
  • Проблемна (мазна) кожа със запушени пори (наличие на акне и розацея).
  • Фини бръчки
  • Пигментни петна и лунички
  • Торбички под очите
  • Слънчево изгаряне
  • Детоксикиране на кожата
  • Неравномерен тен
Hydrafacial - естетичен център DIONA PRO

Hydrafacial използва различни спираловидни дюзи за всеки етап от терапията

С тяхна помощ се изглажда епидермиса, елиминира се пигментацията и се регенерира кожната структура. Върху кожата се нанасят супер серуми, съдържащи антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина с мигновен и дълготраен ефект. Вакуум създава ефект на повдигане на кожата, като повишава тонуса и, подобрява микроциркулацията. Прилагат се LED светлини и лимфен дренаж за още по – добри и дълготрайни резултати.

Стъпките са:

ЕКСФОЛИАЦИЯ и ЛЕК ХИМИЧЕН ПИЛИНГ
Размеква замърсяванията и улеснява екстракцията им. Резултатът е видимо подмладяване на кожата без да се получава раздразнение.

ЕКСТРАКЦИЯ и ХИДРАТАЦИЯ
Екстракти от мед, кора на върба, тасманийски пипер нежно ексфолират кожата и предовратяват натрупването на замърсявания в порите.

ПРЕДПАЗВАНЕ и ЗАЩИТА
Комбинация от Хиалуронова киселина, антиоксиданти и пептиди, които детоксикират кожата по естествен начин и я предпазват от въздействието на околната среда.

Бустерите са:

DermaBuilder– подмладяващ пептиден комплекс , изглажда фини линии и бръчки и подобрява еластичността на кожата.

Britenol– интензивен коректор за петна, предназначен за избелване и изравняване на тена на кожата , като намалява и тъмните петна. Активни съставки- Алфа-арбутин, Витамин Ц, екстракт от Мечо грозде.

НОВО! Hydrafacial 2.0 – #NassifMD
Терапевтичният бустер на д-р Насиф (Dr. Nassif) ексфолира кожата, като подобрява обновяването на клетките и осигурява коктейл от хиалуронова киселина, глюкан и бетаин за хидратиране на кожата. Естествените овлажнители повишават и поддържат хидратацията в кожата, благодарение на което намаляват признаците на стареене, кожата става по-гладка и се възстановява младежкият ѝ вид.

Може да изберете между следните терапии

Базова терапия подходяща за заети хора.

Придава сияйност , почиства в дълбочина само за 25-30 мин. Включва ексфолиация и пилинг, екстракция и хидратация, предпазване и защита

Тийн терапия подходяща за подрастващи с акнета и комедони, за мазна кожа и запушени пори.

Продължителност 40 мин. .Включва ексфолиация и пилинг, удължена екстракция и хидратация, Сини LED светлини(унищожител на p.acne bacteria),предпазване и защита

Делукс терапия за сияйна кожа за изравняване на тена.

Продължителност 45 минути. Включва ексфолиация и пилинг, екстракция и хидратация, Britenol и Червени LED светлини(регенерация , изсветляване и дълбоко проникване на състaвките),предпазване и защита

Платинум терапия за цялостно подобряване на състояние на кожата подходяща за кожи с комбинирани проблеми.

Продължителност 60 минути. Включва Лимфен дренаж за детоксикация ,ексфолиация и пилинг, екстракция и хидратация, Britenol , DermaBuilder , Червени(регенерация , изсветляване и дълбоко проникване на състaвките) и Сини(унищожител на p.acne bacteria) LED светлини,предпазване и защита

Голд терапия за цялостно подобряване на състояние на кожата подходяща за Зрели кожи с дълбоки бръчки.

Продължителност 60 минути. Включва Лимфен дренаж за детоксикация ,ексфолиация и пилинг, екстракция и хидратация, Nassif (осигурява коктейл от хиалуронова киселина, глюкан и бетаин за хидратиране на ) , Червени(регенерация , изсветляване и дълбоко проникване на състaвките) LED светлини,предпазване и защита

Попитайте вашия терапевт от Diona Pro Body&Face коя е най-подходяща за вашата кожа.

Колко процедури са необходими?

Забележителен резултат ще получите още с първата процедура, кожата е дълбоко хидратирана, сияйна и подмладена. За да получите пълна регенерация на кожата е необходим курс от 3 процедури, които Ви гарантират чиста, здрава, плътна, мека, подхранена и изключително свежа кожа за дълго време. Поддържащи процедури през 30-40 дни.

За кого е подходяща терапията?

Всеки, който иска здрава и чиста кожа, може да се възползва от магията на Hydrafacial. Процедурата е подходяща за жени и мъже, без възрастови ограничения. Много полезна както при лечение на акне на младежи, за изглаждане на бръчки, така и за почистваща ежемесечна поддръжка . Прави се също и на гръб, длани, деколте и шия.

За още по- дълготраен резултат след Hydrafacial elit, може да използвате серумите за домашна грижа, които съдържат същите съставки като професионалните.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Приложение Hydrafacial