Докосни се до последно поколение лазер за епилация

Представяме Ви най-мощния и бърз диоден лазер в света, който ще Ви отърве от космите завинаги и то без никаква болка!

PRIMELASE HR Excellance – последно поколение диоден лазер за епилация за всеки тип кожа и през всички сезони , който работи с най-голямата пикова мощност на пазара (3600 W).
Той Ви предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Основната разлика между Prime Lase HR excellence и останалите диодни лазерни платформи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимално добри резултати. Тази иновативна технология прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 милисекунди до косъма. Те достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да наранят кожата.

отлично представяне, първокласни резултати

crystal freeze

PRIME LASE HR exellance използва „crystal freeze“ технология за охлаждане в апликаторите си, която постоянно и автоматично регулира температурата. Това прави отстраняването на космите абсолютно безболезнено и безопасно. Размерът на апликатора прави процедурата двойно по-бърза. Технически параметри: Накрайникът е 30 на 9 мм. с дължина на вълната 810 нанометра, работи с 5,10 херца, което означава ,че за 57 секунди изстрелва 1000 импулса с мощност 3600 вата. Ако го сравним домашен фотоепилатор означава ,че е над  10 пъти по-ефективен.

Въпроси и отговори

PrimeLase HR - естетичен център DIONA PRO
Primelase - logo

Колко процедури са необходими?

Определят се от терапевта. Обикновено процедурите варират между 6 и 10 сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, фототипа на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Колко дълго продължава процедурата?

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Подмишници може да отнеме до 5 минути, а за краката са необходими 30-40.

 

Съвети преди процедурата

– Не се епилирайте с кола маска от  14 до 20 дни преди процедура, в зависимост от зоната;
– Обръснете много добре зоната от тялото в деня преди процедурата;
– Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем;
– Винаги информирайте терапевта за прием на медикаменти , предишни процедури.

Импулсът прониква само на около 7 мм  в кожата и не засяга околните тъкани. Невъзможно е импулсът да достигне, който и да било вътрешен орган.
Използва се само силна светлина, която се трансформира в топлина чрез пигмента Меланин в косъма. Използват се  предпазни очила. Маркират се бенките с бял молив или лепенка. Татуировки не се обработват.