primelase HR | cocoon medical

Представяме Ви най-мощния и бърз диоден лазер в света, който ще Ви отърве от космите завинаги и то без никаква болка!

PRIMELASE HR Excellance – последно поколение диоден лазер за епилация за всеки тип кожа и през всички сезони , който работи с най-голямата пикова мощност на пазара (3600 W).
Той Ви предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Основната разлика между Prime Lase HR excellence и останалите диодни лазерни платформи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимално добри резултати. Тази иновативна технология прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 милисекунди до косъма. Те достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да наранят кожата.

отлично представяне, първокласни резултати

ТЕХНОЛОГИЯ И ХАРАКТЕРИСТИКИ

PRIME LASE HR exellance използва “crystal freeze” технология за охлаждане в апликаторите си, която постоянно и автоматично регулира температурата. Това прави отстраняването на космите абсолютно безболезнено и безопасно. Размерът на апликатора прави процедурата двойно по-бърза. Технически параметри: Накрайникът е 30 на 9 мм. с дължина на вълната 810 нанометра, работи с 5,10 херца.

PrimeLase HR - естетичен център DIONA PRO
Primelase - logo

Колко процедури са необходими?

Определят се от терапевта. Обикновено процедурите варират между 6 и 10 сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, фототипа на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Колко дълго продължава процедурата?

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Подмишници може да отнеме до 5 минути, а за краката са необходими 30-40.

Съвети преди процедурата

– Не се епилирайте с кола маска от  14 до 20 дни преди процедура, в зависимост от зоната;
– Обръснете много добре зоната от тялото в деня преди процедурата;
– Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем;
– Винаги информирайте терапевта за прием на медикаменти , предишни процедури.

Импулсът прониква само на около 7 мм  в кожата и не засяга околните тъкани. Невъзможно е импулсът да достигне, който и да било вътрешен орган.
Използва се само силна светлина, която се трансформира в топлина чрез пигмента Меланин в косъма. Използват се  предпазни очила. Маркират се бенките с бял молив или лепенка. Татуировки не се обработват.