CO2RE INtima | Candela medical

Подобрява текстурата на тъканта и стимулира производството на свеж колаген

приложение

Лазерно подмладяване на лицето с CO2RE 

CO2RE е фракционна терапия.Процедурата е напълно индивидуална и на практика може да реши всеки
кожен проблем. Постига страхотни резултати при изглаждане на текстурата на кожата, слънчевите пигментации и следите на времето, изглаждането на бръчките и фините линии, както и премахването на белезите.

Резултатът е бърза,комфортна процедура с по-кратък възстановителен период от традиционния рисърфейсинг. Това Ви позволява да се върнете към обичайния си начин на живот много по-бързо. Процедурите са с различен интензитет в зависимост от резултата,който очаквате.

Редуциране на белези, стрии, папиломи и др.. с CO2RE

CO2RE  фракционна терапия освен за подмладяване, притежава накрайник  предназначен за лазерно хирургично отстраняване на малки доброкачествени образувания по кожата

Интимно здраве с CO2RE intima

Лазер CO2RE е медицински апарат, използван за вагинални атрофии, леки форми на стрес инконтиненция, както и за естетично интимно подмладяване. Системата използва лазерна енергия за третиране на симптомите на вагинален дискомфорт при жените. Лазерът доставя контролирана CO2 енергия до вагиналната тъкан. След процедурата клетките – фибробласти започват да произвеждат повече колаген. По този начин се подобрява текстурата и тена на кожата, както и усещането във влагалището. Системата е уникално проектирана за комфортна процедура.

CO2RE - DIONAPRO
co2re intima - logo

Системата CO2RE® Intima е уникално проектирана да трансформира лечението на много дерматологични състояния, включително гинекологични нужди

Ефективно процедурно време – само 10 минути за всяко лечение

Минимално инвазивно, нехормонално, енергийно базирано лечение

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Идеалните кандидати за процедурата с CO2RE лазер са всички хора, които имат слънчеви пигментации, бръчки и фини линии, неравности по кожата (белези от акне) или промяна в текстурата и цвета на кожата, отпусната кожа. Идеална е за всеки, който иска да има по-младежка кожа без да се подлага на процедури с дълъг и тежък възстановителен период.

По време на процедурата пациентът може да чувства някакъв дискомфорт, но анестезията, която се поставя преди процедурата елиминира всякаква болка.

Възстановителният период е в рамките на 5–10 дни. Продължителността му се определя от дълбочината на работа и големината на третираната зона. Няколко дни след манипулацията лицето е зачервено, с различно изразен оток и покрито от кафеникава кора. Изписват се специални антибиотични и епителизиращи кремове, които трябва да ползвате по установените от вашия лекар ред и последователност. Необходимо е да се нанасят и слънцезащитни продукти с фактор 50, както преди, така и няколко месеца след лазерното третиране.

Да. Предварителната консултация с дерматолог и изясняването на всички обстоятелства около твоя проблем ще минимизира възможността от нежелани ефекти.

Първите забележими резултати ще видите след около 2 седмици. Кожата е по-стегната и гладка, с равномерен тен. Подобрението продължава в следващите 3-6 месеца, тъй като се синтезира нов колаген. За траен ефект е препоръчителен курс от няколко процедури. Дълготрайността на резултатът е сравним с тази след хирургична намеса за подмладяване и опъване на кожата. Въпреки това има няколко фактора, които определят колко дълготраен ще е резултатът, а именно: здравословното Ви състояние, възрастта , грижата за кожата , която се полага след процедурата.

Един терапевтичен курс изисква от 1 до 3 в зависимост от проблема. За да се получи максималното стягане и заглаждане, е необходимо да минат между 3 и 6 месеца. Както при всички терапии, разчитащи на стимулация на собствените фибробласти, максимални резултати се постигат при хора в добро общо здравословно състояние. Пушенето, стресът, недоспиването, излагането на слънце и солариум, неразумното хранене, напредналата възраст и някои заболявания намаляват ефекта от терапията.