CO2RE INtima | Candela medical

Подобрява текстурата на тъканта и стимулира производството на свеж колаген

приложение

Лазерно подмладяване на лицето с CO2RE 

CO2RE е фракционна терапия.Процедурата е напълно индивидуална и на практика може да реши всеки
кожен проблем. Постига страхотни резултати при изглаждане на текстурата на кожата, слънчевите пигментации и следите на времето, изглаждането на бръчките и фините линии, както и премахването на белезите.

Резултатът е бърза,комфортна процедура с по-кратък възстановителен период от традиционния рисърфейсинг. Това Ви позволява да се върнете към обичайния си начин на живот много по-бързо. Процедурите са с различен интензитет в зависимост от резултата,който очаквате.

Редуциране на белези, стрии, папиломи и др.. с CO2RE

CO2RE  фракционна терапия освен за подмладяване, притежава накрайник  предназначен за лазерно хирургично отстраняване на малки доброкачествени образувания по кожата

Заглавие на слайда
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Щракнете тук
Заглавие на слайда
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Щракнете тук
Previous slide
Next slide

Интимно здраве с CO2RE intima

Лазер CO2RE е медицински апарат, използван за вагинални атрофии, леки форми на стрес инконтиненция, както и за естетично интимно подмладяване. Системата използва лазерна енергия за третиране на симптомите на вагинален дискомфорт при жените. Лазерът доставя контролирана CO2 енергия до вагиналната тъкан. След процедурата клетките – фибробласти започват да произвеждат повече колаген. По този начин се подобрява текстурата и тена на кожата, както и усещането във влагалището. Системата е уникално проектирана за комфортна процедура.

Previous slide
Next slide

Системата CO2RE® Intima е уникално проектирана да трансформира лечението на много дерматологични състояния, включително гинекологични нужди

Ефективно процедурно време – само 10 минути за всяко лечение

Минимално инвазивно, нехормонално, енергийно базирано лечение

co2re intima product

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Идеалните кандидати за процедурата с CO2RE лазер са всички хора, които имат слънчеви пигментации, бръчки и фини линии, неравности по кожата (белези от акне) или промяна в текстурата и цвета на кожата, отпусната кожа. Идеална е за всеки, който иска да има по-младежка кожа без да се подлага на процедури с дълъг и тежък възстановителен период.

По време на процедурата пациентът може да чувства някакъв дискомфорт, но анестезията, която се поставя преди процедурата елиминира всякаква болка.

Възстановителният период е в рамките на 5–10 дни. Продължителността му се определя от дълбочината на работа и големината на третираната зона. Няколко дни след манипулацията лицето е зачервено, с различно изразен оток и покрито от кафеникава кора. Изписват се специални антибиотични и епителизиращи кремове, които трябва да ползвате по установените от вашия лекар ред и последователност. Необходимо е да се нанасят и слънцезащитни продукти с фактор 50, както преди, така и няколко месеца след лазерното третиране.

Да. Предварителната консултация с дерматолог и изясняването на всички обстоятелства около твоя проблем ще минимизира възможността от нежелани ефекти.

Първите забележими резултати ще видите след около 2 седмици. Кожата е по-стегната и гладка, с равномерен тен. Подобрението продължава в следващите 3-6 месеца, тъй като се синтезира нов колаген. За траен ефект е препоръчителен курс от няколко процедури. Дълготрайността на резултатът е сравним с тази след хирургична намеса за подмладяване и опъване на кожата. Въпреки това има няколко фактора, които определят колко дълготраен ще е резултатът, а именно: здравословното Ви състояние, възрастта , грижата за кожата , която се полага след процедурата.

Един терапевтичен курс изисква от 1 до 3 в зависимост от проблема. За да се получи максималното стягане и заглаждане, е необходимо да минат между 3 и 6 месеца. Както при всички терапии, разчитащи на стимулация на собствените фибробласти, максимални резултати се постигат при хора в добро общо здравословно състояние. Пушенето, стресът, недоспиването, излагането на слънце и солариум, неразумното хранене, напредналата възраст и някои заболявания намаляват ефекта от терапията.