КРИОЛИПОЛИЗА | COOLTECH

За да се отървeте от упоритите мастни натрупвания, неподатливи на спорт и диети, вече не е необходима хирургична намеса. Представяме Ви неинвазивната процедура криолиполиза с Cooltech!Революционна технология, която атакува мазнините в проблемните зони и ги намалява със сантиметри от раз – Безболезнено и супер ефективно!

Криолиполизата

 се определя като безкръвна,“студена“ липосукция или един различен начин да изваеш тялото си без игли, упойки и болкоуспокояващи , и най-важното без да нарушите ежедневният си ритъм!

Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON medical трайно намалява способността на организма да съхранява мазнини в определени зони чрез уникална студена обработка.

Чрез този нежен, неинвазивен метод с охлаждане отстраняваме подкожни мазнини без да увреждаме кожата, мускулите и други тъкани. Апаратурата превръща мазнините в свободни мастни киселини в избраните области чрез охлаждане до -8 градуса.

С криолиполиза има възможност цялстно да моделирате тялото си. Методът успешно въздейства на коремната област , на паласките, на вътрешната и външната част на бедрата , на седалищните части, на ръце и двойна брадичка.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА

Нашият специалист ще Ви посрещне и проведе персонална консултация и анализ на здравословното Ви състояние, ще обсъдите Вашата цел, пътя за действие и евентуални притеснения, ще измери плътността на мастните натрупвания на избраната от Вас зона и ще създаде Ваш личен Картон, индивидуален график и ценови пакет. Процедурата се извършва в легнало състояние, подготовката включва поставянето на крио гел и мембрана, която напълно да защити кожата Ви. Работи се посредством специален апликатор, който засмуква мастните тъкани чрез вакуум. Третираната област се охлажда до – 8 градуса по Целзий за около 2-3 минути, а самата процедура продължава 70 минути. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те мастни киселини от състава на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуум ефекта извлича само мастната гънка, като намалява притока на кръв в зоната на третиране, с целенасочен контрол. След това започва постепенен процес на изхвърляне на мазнините чрез лимфната система, като технологията използва естествените процеси на тялото, без да уврежда другите тъкани и органи.

В края на процедурата нашият специалист ще Ви направи ръчен масаж и топъл компрес за релаксиране на третираната зона и ще обсъди с Вас въпросите, които може да са възникнали междувременно. Тъй като процедурата е неинвазивна, клиентът може да се върне към обичайната си дейност незабавно.

Previous slide
Next slide

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко сесии ще ми трябват?

Зависи от пациента. В най-честия случай се правят 1-3 сесии на една и съща зона на всеки 6 седмици. След 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки.

Колко дълго трае процедурата?

Процедурата трае 70 минути. Това е необходимото време, при което мастната тъкан се замразява до минус 8 градуса. В първите 5 минути на процедурата е възможно да се усеща леко охлаждане и изтръпване.

След процедурата

След приключване на процедурата, пациентът може незабавно да възобнови обичайните си ежедневни дейности, без да е необходим период на възстановяване.
За да се постигнат и поддържат оптимални резултати, е наложително да се даде приоритет на здравословните хранителни навици, които включват консумация на изобилие от плодове и зеленчуци, като същевременно се избягва консумацията на сладкиши и тестени изделия.

Препоръчва се дневен прием на 2,5-3 литра вода.

Спортуването и разходките са чудесни начини да останете активни

Кога ще бъдат видими резултатите?

Разлика може да забележите още след първите 15 дни. Разгръщането на резултатите продължава до третия месец след процедурите. Като цяло, обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±, в зависимост от Вашата възраст, метаболизъм и ежедневие.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

 • Дерматит, екзема, пъпки
 • Травми
 • Разширени вени, флебити, тромбофлебит
 • Онкологично заболяване, СПИН или хепатит
 • Препоръчително е да избягвате третирането на зони, които имат белези или стрии, тъй като има вероятност състоянието да се влоши. В случаите, когато стриите или белезите не са ясно видими, се препоръчва да се използва уредът, специално предназначен за по-малки зони.
 • За да избегнете потенциална травма, препоръчително е да се въздържате от работа по линията на цезарово сечение.
 • Проблеми с черния дроб, бъбречна или чернодробна недостатъчност
 • Уртикария, дължаща се на излагане на силен студ
 • Криоглобулинемия 
 • Тежък диабет
 • Непоносимост към криотерапия
 • Повишена температура
 • Карцином
 • Сериозно измръзване
 • Хипопротеинемия
 • Болест на Рейно
 • Бременност и кърмене
 • Инфекциозен процес

Препоръчваме комбиниран подход за перфектни резултати

За възможно най-добър резултат е препоръчително да се подложите на процедури на Cooltech в комбинация с RF терапия с NuEra Tight или  Endosphères Therapy. Комбинирайки тези процедури, можете да осигурите премахването на нежеланите мазнини, както и подобряването на текстурата на кожата и намаляването на целулита. Преди да се подложите на комбинирания подход е важно да се консултирате с нашите експерти, които ще изготвят персонализиран план за лечение, съобразен с вашите специфични нужди.