Gentle Lase PRO | Candela medical

GentleLase Pro лазер е най-добрата в световен мащаб лазерна платформа, с която се извършва лазерна епилация и лекува успешно безброй кожни проблеми. Отличена технология със златен стандарт.

Gentle Lase PRO  е базирана технология с индустриален опит повече от 2 десетилетия, който гарантира качествени и бързи резултати при провежданите сесии.

лазер обявен със златен стандарт в технологията на лазерните апарати

GentleLase Pro - logo
GentleLase Pro - естетичен център DIONA PRO

Технически характеристики

755 нанометра дължина на лъча.    3 милисекунди скорост при всяка мощност в джаули. Еднократно преминаване със застъпване от 30 процента на скорост от 2 херца. Покривност от 18 милиметра на изстрел. Пикова мощност- 17 000 вата . Това прави процедурата много бърза и ефективна.

  Знаете ли, че..

жените се бръснат  средно 11 500 пъти в живота си. Удобството на дълготрайната епилация е че след интензивният курс се правят само една -две поддържащи процедури годишно и то при необходимост.

Знаете ли, че…

Американците харчат средно около 12 000 долара за самобръсначки и кола маска.

Освободи се от нуждата да се бръснеш постоянно и кожата ти да бъде зачервена, груба, с твърди и обърнати косми.

Лазерната епилация с александритния лазер Gentle Lase Pro е дълготрайна, ефективна, комфортна и безболезнена. Само след няколко процедури кожата ти става гладка, нежна и дори подмладена. Обърнатите косми вече не са проблем. Всяка процедура трае от 2 до 30 мин. в зависимост от големината на третираната зона.

89% по-малко косми след курс от 3 до 6 процедури!

Лазерната епилация с Gentle Lase Pro е подходяща за всеки тип кожа и за всички зони: горна устна и брадичка, подмишници, крака, интимна зона, ръце, гръб, гърди, цяло тяло.

Единственият лазер в света, който унищожава успешно тънките и светли косми е Gentle Lase Pro.

Какво представлява
процедурата?

Gentle Lase Pro е александритен лазер за епилация, който произвежда лазерен импулс с дължина на вълната 755 нанометра.
Импулсът се привлича от Меланина (пигмента) на косъма. След това се трансформира в топлина, която унищожава космения фоликул без да засяга околните тъкани.

Болезнена ли е процедурата?

Gentle Lase Pro е единственият лазер на пазара, който работи с патентованото динамично охлаждащо устройство, вградено в накрайника на лазера.

Той разпръсква много студена струя милисекунди преди лазерният импулс да попадне върху косъма. По този начин охлажда повърхността на кожата без да нарушава ефекта от процедурата.

Това прави лазерната епилация с Gentle Lase Pro безболезнена и безопасна от по-старите александритни технологии.

Как да се подготвя?

Не излагай на слънце зоната, която ще бъде третирана 2 седмици преди процедурата.

Не посещавай солариум 2 седмици преди процедурата.

Не ползвай кола маска 4 до 6 седмици преди и след процедурата. Ако имаш силен тен, изчакай кожата ти да изсветлее.

След колко процедури ще има ефект?

Още след първата. Но броят на необходимите процедури за пълен и дълготраен ефект варира зависимост от зоната, която се третира, вида на кожата и косъма.

След процедурата какво да очаквате?

Може да имате зачервяване и повишена чувствителност до 24 часа след процедурата. Част от космите изчезват по време на процедурата, а останалите падат до 3-та седмица. Избягвайте гореща вода и мажете няколкократно с продукти с Пантенол, алое вера или други силно хидратиращи продукти.