МЕЗОТЕРАПИЯ

Мезотерапията е инвазивна процедура, чрез която в дермата се въвежда коктейл от съставки от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи, хиалуронова киселина или билкови екстракти, които интензивно подхранват и възстановяват кожата.

Приложение

Прилагат се различни съотношения за различни недостатъци като стареене на кожата , мимически бръчки, пигментни петна, косопад,  изтощена или оредяваща коса , целулит и отпусната кожа. Задължително е да бъде проведена консултация преди процедурата, за определяне нуждите на кожата и избора на мезотерапия. Възможни са и комбинирани терапии.

Ползи

Мезотерапията предлага значителна полза, тъй като позволява директно инжектиране на целеви активни вещества в специфичната зона, която се третира, осигурявайки оптимални резултати. Това означава, че желаният ефект се забелязва моментално и с течение на времето въздействието продължава да расте, докато активните съставки се използват напълно. В зависимост от конкретните продукти, използвани в мезотерапията, кожата незабавно придобива сияен и ревитализиран вид, а в средносрочен до дългосрочен план се подобрява еластичността и стегнатостта. Освен това всяко обезцветяване или промени в тена на кожата постепенно изчезват с времето.

Мезотерапии в Diona Pro