Cooltech | cocoon medical

Cooltech е изключителен и безопасен апарат за лечение с криолиполиза. Неговата иновативна система позволява едновременно използване на няколко накрайника, което осигурява изключителни резултати още от първата сесия.

Cooltech

ПРАВИ ВЪЗМОЖНО освобождаването от нежеланите мастни натрупвания по тялото

Апаратът COOLTECH, създаден от COCOON MEDICAL Испания

 Проведени са десетки клинични изследвания и постигнати резултати при над 83 % от пациентите. Извършва неинвазивна алтернатива на липосукцията. Използва се контуриране на тялото, неинвазивна липосукция и за локални мастни натрупвания. Има 2 апликатора, които засмукват мастната гънка.

Действа като постепенно извлича  телесната топлина от подкожните мазнини. Вакуумът блокира преминаването на кръв в засмуканата област и улеснява провеждането на криотерапията , като изстудява третирания участък до минус 8 градуса. Охладената мастна клетка губи своите жизнени показатели.

След курс от 3 процедури до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Чрез лимфната система клетките се резорбират от черният дроб. Естествените метаболитни процеси на организма спомагат за изхвърлянето на отпадните мазнини. Методът е базиран на естествените процеси на тялото . Процедурата се извършва със специални мембрани с гел на спиртна основа, които се налагат върху кожата , под апликаторите, за да предпазят повърхността от образуване на лед. Така се предпазва кожата от измръзване След процедурата третираното място е зачервено и може да е изтръпнало.

Извайване на фигура

Cooltech лечението е предназначено да извайва цялата фигура; за да постигне тази цел, cooltech има различни апликатори, които са адаптирани към всички зони на тялото. Всички апликатори работят при температура до -8ºC.   Процедурата Cooltech действа чрез механизъм на действие, основан на принципа на уязвимостта на мастните клетки (адипоцити) към температурни промени, тъй като замразяването на мастната тъкан причинява контролирана клетъчна смърт (апоптоза на адипоцитите).

Криопротекторна мембрана

Cocoon Medical е патентовал подсилената с гел подложка мембрана, която гарантира максимална безопасност за своите пациенти.

Технически параметри

Охлажда до минус 8 градуса за 3 минути. Продължителността е 70 минути.

2 апликатора на две зони спестяват време.
Индивидуално регулиране на засмукване според големината на мастната гънка.

Може да обработва корем , паласки, брич, вътрешни бедра, колена, ръце.

Напълно одобрена технология наградена със CE- 0051.

ПРИЛОЖимА ТЕРАПИЯ ЗА КОНТУРИРАНЕ И ИЗВАЙВАНЕ НА ТЯЛОТО, НЕИНВАЗИВНА АЛТЕРНАТИВА НА ЛИПОСУКЦИЯТА