ELysion pro | cocoon medical

Представяме Ви най-прецизния диоден лазер в света, който улавя и най-тънките косъмчeта и е подходящ и за най-чувствителните зони (като лицето).Elysion Pro  въздейства на всички типове кожа и ще сложи край на досадното окосмяване през всички сезони,  дори и през лятото на кожа с тен!

elysion-pro

2000W, които гарантират ефективност, рентабилност и най-добри резултати

Технология и характеристики

Диоден лазер с охлаждаща система  crystal freeze, която защитава кожата от високите температури и по този начин прави епилацията напълно безболезнена, дори приятна. Технически параметри: Накрайникът е 9 на 9 мм. с дължина на вълната 810 нанометра, работи с 5,10 и 15 херца, което означава ,че за минута и 12 секунди изстрелва 1000 импулса с мощност 2000 вата. Ако го сравним домашен фотоепилатор означава ,че е над  10 пъти по-ефективен.

Elysion Pro - logo

Какъв резултат мога да очаквам?

Универсална платформа с висока мощност 2000W, която в комбинция с дължина на вълната 810 nm за третиране на всички фототипове, типове косми и зони на тялото.

Максимална безопасност, рентабилност и ефективност дори при остатъчни косми на тъмна кожа при последните сесии.

Дълготрайно обезкосмяване, постигнато за кратък период от време, като в същото време се подобрява и състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и решава проблеми с фоликулита, пъпки и т.н

Колко процедури са необходими?

Определят се от терапевта. Обикновено процедурите варират между 6 и 12 сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, фототипа на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Колко дълго продължава процедурата?

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Горната устна може да отнеме до 5 минути, а за краката е необходим около час.

Съвети преди процедурата

– Не се епилирайте с кола маска или епилатор от  14 до 20 дни преди процедура, в зависимост от зоната;
– Обръснете много добре зоната от тялото в деня преди процедурата;
– Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем;
– Винаги информирайте терапевта за прием на медикаменти , предишни процедури.

Импулсът прониква само на около 7 мм  в кожата без да засяга околните тъкани. Невъзможно е импулсът да достигне, който и да било вътрешен орган.
Използва се само силна светлина, която се трансформира в топлина чрез пигмента Меланин в косъма. Използват се  предпазни очила. Маркират се бенките с бял молив или лепенка. Татуировки не се обработват.

elysion-pro

проектиран да работи върху всички фототипове на кожата и всякакъв вид косми, с постоянна ефективност от първата до последната сесия

Elysion Pro за всички типове кожа