LightStim Elipsa

Две лечения, едно устройство

Третирайте както бръчки, така и акне с едно устройство. Елегантен и лек, Elipsa е проектиран да позволява изключително близко докосване до кожата. Намаляване на бръчките по цялото лице и лечение на акне и неговото възпаление.

Previous slide
Next slide

Какво е LightStim?

LightStim доставя светлинна енергия по подобен начин, по който растенията абсорбират светлинна енергия от слънцето. Всяко устройство LightStim използва различни дължини на вълните или цветове на светлината. LightStim Elipsa осигурява подмладяващи дължини на вълните на светлинна енергия за намаляване на бръчките по цялото лице и лечение на акне и неговото възпаление. С течение на времето, като използвате Elipsa, вие можете да помогнете да си върнете плътния, блестящ вид и да възстановите чистата си, здрава кожа.

LightStim MultiWave® патентована технология

LightStim усъвършенства LED технологията на НАСА до ново ниво, разработвайки LightStim MultiWave® патентована технология за едновременно излъчване на множество дължини на вълните (цветове) светлина. Тези дължини на вълните на светлината работят заедно, за да придадат на кожата ви по-здрав и сияен вид.

868 професионални светодиоди

LED означава Светодиод, който е малък компютърен чип, обвит в стъкло. Всяка LED дължина на вълната (цвят) на светлината осигурява уникални терапевтични ползи. LED е неинвазивен, безболезнен и не изисква време за възстановяване. LightStim Elipsa използва дължини на вълните от синьо, кехлибарено, светло червено, тъмно червено и инфрачервено с общо 868 светодиода.