Описание

Мезотерапията е инвазивна процедура, чрез която в дермата се въвежда коктейл от съставки от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи, хиалуронова киселина или билкови екстракти, които интензивно подхранват и възстановяват кожата. Прилагат се различни съотношения за различни недостатъци като стареене на кожата , мимически бръчки, пигментни петна, косопад,  изтощена или оредяваща коса , целулит и отпусната кожа. Задължително е да бъде проведена консултация преди процедурата, за определяне нуждите на кожата и избора на мезотерапия. Възможни са и комбинирани терапии.

Терапия Refresh, Терапия Shine, Терапия Tight, ТерапияClear, Терапия Antiox

Терапия Refresh – прилага се за кожа с бръчки с липса на тонус и блясък. Хиалуроновата киселина, подсилена от регенериращото действие на растителни стволови клетки и витамини, ефективно се борят с тези симптоми.

Терапия Tight – Загубата на обем и отпуснатата кожа се повлияват с обогатен със силиции прекурсор на ацетилхолина и антиоксиданти. По този начин кожата възвръща предишната си стегнатост.

Терапия Shine – Терапията изсветлява кожата и изравнява тена. Хиперпигментацията може да се случи на всеки тип кожа и всяка възраст и раса. Тя се увеличава с годините и засяга предимно жени преди менопауза. Предразполагащите фактори са: слънчеви бани, възпаление, хормонални промени, някои заболявания и медикаменти. В състава влизат 4 киселини – аскорбинова, фитинова, пирогроздена и коджикова. 

ТерапияClear – Регулира секрецията на себум и се изполва за превенция на следвъзпалителна хиперпигментация. Едновременно с това, запазва доброто ниво на хидратация. Изборът на противовъзпалителни вещества (ретинил палмитат, гинко билоба и салицилова киселина), комбинирани с продукти, съдържащи витамин Б – комплекс и хиалуронова киселина предоставя точно това двойно действие.

Терапия Antiox – Превенция на стареенето чрез борба със свободните радикали. Те причиняват клетъчен стрес, възпаление и застаряване на кожата. Могат да бъдат неутрализирани с мощни антиоксидантни добавки (аминокиселини, минерали и други).

Мезотерапия Бодиконтур – натрупването на мазнините в някои части на тялото (брадичка, корем, паласки, ръце, , брич, седалище, колене) могат да бъдат успешно третирани с комбинация от фосфатидилхолин  и дезоксихолиева киселина. 

Мезотерапия Бодифърм– намалява задръжката на вода и отпусната кожа. Действа антицелулитно с кофеин, L-карнитин ,силиций, centella asiatica, ruscus aculeatus. 

Терапия Pluryal Mesoline Hair– За растеж на косата, плътна, здрава и блестяща. Хидратира, предпазва и подобрява качеството на косата и устойчивостта. Съдържание: Меден Пептид– Инхибира активността на 5-алфа-редуктазата,стопираща преобразуването към дихидротестотерон ; Booster от Растителни Стволови Клетки-стимулира стволовите клетки във фоликула за да насърчирастежа на косата. : Енергизиращ комплекс– хиалуронова киселина, амино-киселини,витамини,коензим 10. 

Мезотерапия от DIONA PRO

В DIONA PRO МЕЗОТЕРАПИЯТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ДОКТОР

Допълнителна информация

Мезотерапия

Филорга лице най – висок клас, Плуриал за лице, коса, Боди контуринг Плуриал, Мезотерапия Refresh, Мезотерапия Shine, Мезотерапия Tight, Мезотерапия Clear, Мезотерапия Antiox

Брой

1 процедура, 3 процедури, 5 процедури