Описание

Криолиполизата

се определя като безкръвна,“студена“ липосукция или един различен начин да изваеш тялото си без игли, упойки и болкоуспокояващи , и най-важното без да нарушите ежедневният си ритъм!

Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON medical трайно намалява способността на организма да съхранява мазнини в определени зони чрез уникална студена обработка.

Чрез този нежен, неинвазивен метод с охлаждане отстраняваме подкожни мазнини без да увреждаме кожата, мускулите и други тъкани. Апаратурата превръща мазнините в свободни мастни киселини в избраните области чрез охлаждане до -8 градуса.

С криолиполиза има възможност цялстно да моделирате тялото си. Методът успешно въздейства на коремната област , на паласките, на вътрешната и външната част на бедрата , на седалищните части, на ръце и двойна брадичка.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как протича процедурата?

Нашият специалист ще Ви посрещне и проведе персонална консултация и анализ на здравословното Ви състояние, ще обсъдите Вашата цел, пътя за действие и евентуални притеснения, ще измери плътността на мастните натрупвания на избраната от Вас зона и ще създаде Ваш личен Картон, индивидуален график и ценови пакет.

  Процедурата се извършва в легнало състояние, подготовката включва поставянето на крио гел и мембрана, която напълно да защити кожата Ви. Работи се посредством специален апликатор, който засмуква мастните тъкани чрез вакуум. Третираната област се охлажда до – 8 градуса по Целзий за около 2-3 минути, а самата процедура продължава 70 минути. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те мастни киселини от състава на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуум ефекта извлича само мастната гънка, като намалява притока на кръв в зоната на третиране, с целенасочен контрол. След това започва постепенен процес на изхвърляне на мазнините чрез лимфната система, като технологията използва естествените процеси на тялото, без да уврежда другите тъкани и органи.

В края на процедурата нашият специалист ще Ви направи ръчен масаж и топъл компрес за релаксиране на третираната зона и ще обсъди с Вас въпросите, които може да са възникнали междувременно. Тъй като процедурата е неинвазивна, клиентът може да се върне към обичайната си дейност незабавно.

Колко сесии ще ми трябват?

Зависи от пациента. В най-честия случай се правят 1-3 сесии на една и съща зона на всеки 6 седмици. След 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки.

Колко дълго трае процедурата?

Процедурата трае 70 минути. Това е необходимото време, при което мастната тъкан се замразява до минус 8 градуса. В първите 5 минути на процедурата е възможно да се усеща леко охлаждане и изтръпване.

Кога ще бъдат видими резултатите?

Разлика може да забележите още след първите 15 дни. Разгръщането на резултатите продължава до третия месец след процедурите. Като цяло, обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±, в зависимост от Вашата възраст, метаболизъм и ежедневие.

Можете да впечатлите околните дори и с една процедура!

DIONA PRO предлага безболезнено премахване на мастните депа до 70% за стройна и стегната фигурa

Допълнителна информация

Зона

Аксиларна гънка, Брич, Вътрешна част на бедра, Вътрешно коляно, Гръб, Гънки под гърди, Корем, Над коляно, Паласки, Под дупето, Ръце, 2 зони по избор, 3 зони по избор

Брой сесии

1 сесия, 3 сесии, 6 сесии, 9 сесии