Описание

лазерно подмладяване с CO2 фракционен лазер

Терапията с СО2 лазер на Candela Medical е не просто освежаване, а цялостно и видимо подмладяване. Постига страхотни резултати при из- глаждане на текстурата на кожата. Процедурата е известна също като лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг. CO2RE има множество режими на работа (Light, Mid, Deep, Fusion), като всеки от тях може да бъде инди- видуализиран максимално, за постигане на оптимален резултат.

лазерно подмладяване с VBeam Perfecta PDL лазер

Лазерът V-Beam Perfecta на Candela Medical работи със специална дъл- жина на вълната (595 nm), която засяга дори най-малките видими кръ- воносни съдове под кожата. Капилярите се нагряват и разрушават, а кожата става чиста и гладка. Другият ефективен механизъм се дължи на топлината, която се доставя в дермата, причиняваща микро-травма, активираща фибробластната активност и продукцията на колаген.

лазерно подмладяване с Nd:YAG лазер

Неаблативният лазерен лифтинг с Nd:YAG лазер на Candela Medical (без изгаряне на кожата) е методика за стягане и неоперативен „лифтинг“ на кожата, при която активирането на регенериращите процеси се пости- га посредством лазерна светлина с висок интензитет. Въздействие на тази технология предизвиква контролирано загряване в дермата на дъл- бочина около 3-4 мм, което води до отделяне на специфични белтъчини, наречени „Heat Shock Proteins“. От своя страна те стимулират дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични влакна, които обновяват кожата.

СЛЕД ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ С НАШИТЕ ЛЕКАРИ, СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ!

vbeam perfecta pdl

Допълнителна информация

Зона

Лазерно подмладяване на 1/2 лице, Лазерно подмладяване на Цяло лице, Лазерно подмладяване на Цяло лице и шия, Лазерно подмладяване на ръце, Лазерно подмладяване на деколте, Лазерно подмладяване на Лице и Деколте, Лазерно подмладяване на Шия и Деколте

Брой Процедури

1 процедура, 2 процедури