Описание

лазерно подмладяване с CO2 фракционен лазер

Терапията с СО2 лазер на Candela Medical е не просто освежаване, а цялостно и видимо подмладяване. Постига страхотни резултати при изглаждане на текстурата на кожата. Процедурата е известна също като лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг. CO2RE има множество режими на работа (Light, Mid, Deep, Fusion), като всеки от тях може да бъде индивидуализиран максимално, за постигане на оптимален резултат.

лазерно подмладяване с VBeam Perfecta PDL лазер

Лазерът V-Beam Perfecta на Candela Medical работи със специална дължина на вълната (595 nm), която засяга дори най-малките видими кръвоносни съдове под кожата. Капилярите се нагряват и разрушават, а кожата става чиста и гладка. Другият ефективен механизъм се дължи на топлината, която се доставя в дермата, причиняваща микротравма, активираща фибробластната активност и продукцията на колаген.

лазерно подмладяване с Nd:YAG лазер

Неаблативният лазерен лифтинг с Nd:YAG лазер на Candela Medical (без изгаряне на кожата) е методика за стягане и неоперативен „лифтинг“ на кожата, при която активирането на регенериращите процеси се постига посредством лазерна светлина с висок интензитет. Въздействие на тази технология предизвиква контролирано загряване в дермата на дълбочина около 3-4 мм, което води до отделяне на специфични белтъчини, наречени „Heat Shock Proteins“. От своя страна те стимулират дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични влакна, които обновяват кожата.

СЛЕД ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ С НАШИТЕ ЛЕКАРИ, СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ!

vbeam perfecta pdl

Допълнителна информация

Зона

Лазерна Блефаропластика, Лазерно подмладяване на 1/2 лице, Лазерно подмладяване на Цяло лице, Лазерно подмладяване на Цяло лице и шия, Лазерно подмладяване на ръце, Лазерно подмладяване на деколте, Лазерно подмладяване на Лице и Деколте, Лазерно подмладяване на Шия и Деколте

Брой Процедури

1 процедура, 2 процедури