Описание

Женското интимно здраве – нова и необходима процедура с CO2RE intima

Наслаждавайте се на интимния живот по – дълго време с чувство на увереност и красота в интимната област. Естетиката има лесно решение за вашето интимно здраве. То е апаратът CO2RE intima и процедурите с него за вътрешно и външно интимно лазерно подмладяване.

Загубата на вагинално усещане и тонус може да бъде страничен ефект от естествено раждане или стареене. С течение на времето вагиналната стена и входа на вагиналния канал, които съдържат колагенни влакна, се отпускат и губят еластичността си. Лазерното третиране с CO2RE intima води до ремоделиране на тези тъкани, като по този начин възстановява гъвкавостта и формата.

Жените могат да получат нежелани промени в пигментацията в зоната на вулвата. Болки при полов акт, сърбеж или парене в зоната на гениталиите могат да възникнат с напредването на възрастта. Намаляването на нивата на естроген могат да причинят вагинална сухота. С CO2RE intima тези симптоми изчезват без лекарства или хирургия. След процедурите жените възвръщат интимния си комфорт без болка и възстановяване. Още след първа процедура има облекчаване на симптомите.

Статистика: 81% от жените споделят, че сексуалната им задоволеност се е подобрила.

94% забелязват много добри резултати по отношение на вагиналното подмладяване.

100% споделят, че са доволни от усещането след процедурата.

94% биха я препоръчали.

Колко дълго продължава процедурата ?

Извършва се обикновено серия от  3 процедури, като всяка трае 10минути. Препоръчват се поддръжки веднъж годишно.

Процедурата болезнена ли е?

Самата процедура е безболезнена. Някои пациентки съобщават за слаб дискомфорт при вмъкване на върха на лазерния накрайник при първата процедура, заради вагиналната сухота.

Колко скоро мога да очаквам резултати?

Много пациентки съобщават, че изпитват незабавно облекчение. Всички са имали подобрение след първа процедура.

Безопасно ли е ?

CO2RE intima предлага решения за редица интимни естетични проблеми. Процедурите са безопасни и ефективни със слаб или никакъв дискомфорт, бързи и без възстановителен период.

CO2RE INTIMA - ПРЕДИ

Преди процедурата с отпуснат вагинален канал.

CO2RE INTIMA - СЛЕД

След процедурата. Ремоделиране на тъканта и неоколагеногенеза на вагиналния канал, стягане благодарение на термалния ефект на.

Лазерно интимно подмладяване - DIONA PRO

DIONA PRO предлага лазерно интимно подмладяване с изключителна ефективност за женско здраве

Допълнителна информация

Вид терапия

Интимно външно подмладяване, Интимно външно избелване, Интимно вътрешно подмладяване, Лечение на стрес инконтиненция, Лечение на вагинална атрофия, Лечение на вагинална сухота

Брой

1 терапия, 3 терапии