Ботулинов токсин

80,00лв.650,00лв.

Изчистване

Описание

История: Ботулиновият токсин за премахване на бръчки се използва в минимални количества, пречистен и разреден. Неговото действие е открито случайно при лечение на кривогледство и тикове на окото. Очните хирурзи забелязали, че повлиява и бръчките , а при някои пациенти напълно изчезнали. Използва се и при мъже и жени придава релаксиран и подмладен вид.

Покажи повече

Използва се в цял свят, като в САЩ дори влиза и в здравната застраховка за лечение на мигрена и хиперхидроза (обилно изпотяване) . На изток като Сингапур и Корея си го поставят още съсвсем млади ,още преди появата на бръчки. Третират се челото, гневната бръчка, малките бръчки в околоочната зона, силноразвитите челюстни мусколи, специфичните бръчки на брадичката, пушаческите бръчки над горната устна. Това са мимически бръчки образували се заради силната мускулатура на лицето.  Всяка една бръчка се третира индивидуално с инжекция с бутолинов токсин с микро единици.

Функция: В периферната нервна система, ацетилхолинът активира мускулите и е основен невротрансмитер в автономната нервна система. Ботоксът парализира мускулатурата, като блокира прехода на ацетилхолин от нерва към мускула.

Желаният резултат се развива от 3-тия до 14-тия ден и трае около 6 месеца до една година в зависимост от броя на процедурите. Ефектът е непостоянен, защото ензимите в организма разграждат токсина , нервните коренчета прорастват и мимиката отново се възвръща. Предпочитан метод е заради бързината и защото е безболезнен. Възможни са странични ефекти като главоболие и синини. Могат да се избегнат, ако се спи на висока възглавница по гръб и мазане с крем от Арника.

 

Ще бъдете удовлетворени и без бръчки!

Поставяне на ботокс от доктор - DIONA PRO

DIONA PRO предлага поставяне на ботулинов токсин от доктор

Допълнителна информация

Зона

Ботокс на Гневна Бръчка, Ботокс на Чело и Гневна бръчка, Ботокс на Чело, Гневна Бръчка и Пачи крак, Ботокс на Чело, Ботокс на Пачи крак, Ботокс на Брадичка, Ботокс на Нос, Ботокс на Пушечески бръчки, Ботокс на Белег