Промо!

Лазерна епилация

30,00лв.6.200,00лв.

Категория: Код: Лазерна епилация Етикети:

Описание

Селективно се унищожават космените фоликули, които се намират в анагенна (млади, тепърва растящи косми) фаза на растеж.

Лазерната епилация подобрява и качеството на кожата. Тя става по-гладка видимо и на допир. Използва се освен за естетични нужди, така и от хора със свръх окосмяване и кистозни и врастнали косми.

Покажи повече

Процедурата е безболезнена при повечето пациенти, въпреки че някои чувстват лек дискомфорт, затопляне и силно боцкане. Не трябва да се усеща болка или парене. Повечето усещат студено от охлаждащата система и леко боцкане.

Продължителността на процедурата зависи дали добре сте се подготвили за нея и големината на зоната.

На подмишници 5-10 минути, цели крака 40-50 минути.

Космите не трябва да са отскубвани поне 2 седмици на лицето и поне 3 седмици на тялото. Могат да се бръснат или подстригват с тример (това препоръчваме ние).

За да се отстрани трайно окосмяването е необходимо да се проведе курс от няколко сесии. Още след първата процедура трябва да се наблюдава падане на космите.

Стандартът за ефективна и безопасна процедура е около 80 % от всички косми в анагенна фаза да паднат. Когато започне новият растеж е време за следваща процедура.

На лицето са необходими повече процедури, защото така сме устроени. Там имаме най-много космени фоликули на квадратен сантиметър и с най-бързо настъпваща анагенна фаза.

Препоръчителните интервали между сесиите са 30-40 дни, а броят на сесиите между 6 и 12.

Космите по торса са на различна дълбочина и с различна структура, обикновено са по-дебели и тъмни. Те се обработват на всеки 45-60 дни и броят на сесиите е между 6-10.

На краката фазите са на 60-90 дни и броят на процедурите е 6-8.

Целта на лазерната епилация е да достигнете до 1-2 поддържащи процедури годишно.

Броят на сеансите е индивидуален и зависи от зоната, дебелината, цвета на косъма и кожата, хормоналния баланс и специфичните нужди на всеки пациент.

Ролята на терапевта, обратната връзка (какво, как, кога са паднали космите, колко пъти сте ги бръснали или подстригвали между процедурите), апарата, спазването на графика- всичко е много важно.

При идеални обстоятелства за 1 година ще се отървете от космите си независимо от зоната.

DIONA PRO разполага с най-добрите апарати за лазерна епилация от естетичната индустрия

Допълнителна информация

Пол

Жена, Мъж

Зона

Горна устна, Брадичка, Скули, Бакенбарди , Бузи, Чело и вежди, Шия, Врат, Цяло лице, Цяло лице и шия, Подмишници, Корем-лента, Цели ръце, Предмишници, Ареоли, Гърди, Корем, Външни бикини, Общи бикини, Външен слип, Слабини, Срамни устни, Седалище, Рамене, Гръб, Кръст, Гръб, кръст, рамене, Подбедрици, Бедра, Цели крака, 1/2 тяло, Цяло тяло, Цяло тяло и лице

Брой процедури

1 процедура, 3 процедури – 10%, 6 процедури – 15%, 10 процедури – 20%, Едногодишен абонамент, Двугодишен абонамент