Промо!

Мезотерапия

128,00лв.800,00лв.

Изчистване

Описание

Мезотерапията е инвазивна процедура, чрез която в дермата се въвежда коктейл от съставки от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи, хиалуронова киселина или билкови екстракти, които интензивно подхранват и възстановяват кожата. Прилагат се различни съотношения за различни недостатъци като стареене на кожата , мимически бръчки, пигментни петна, косопад,  изтощена или оредяваща коса , целулит и отпусната кожа. Задължително е да бъде проведена консултация преди процедурата, за определяне нуждите на кожата и избора на мезотерапия. Възможни са и комбинирани терапии.

Покажи повече

Терапия Refresh – прилага се за кожа с бръчки с липса на тонус и блясък. Хиалуроновата киселина, подсилена от регенериращото действие на растителни стволови клетки и витамини, ефективно се борят с тези симптоми.140 лв.

Терапия Tight – Загубата на обем и отпуснатата кожа се повлияват с обогатен със силиции прекурсор на ацетилхолина и антиоксиданти. По този начин кожата възвръща предишната си стегнатост.160 лв.

Терапия Shine – Терапията изсветлява кожата и изравнява тена. Хиперпигментацията може да се случи на всеки тип кожа и всяка възраст и раса. Тя се увеличава с годините и засяга предимно жени преди менопауза. Предразполагащите фактори са: слънчеви бани, възпаление, хормонални промени, някои заболявания и медикаменти. В състава влизат 4 киселини – аскорбинова, фитинова, пирогроздена и коджикова. 160 лв.

ТерапияClear – Регулира секрецията на себум и се изполва за превенция на следвъзпалителна хиперпигментация. Едновременно с това, запазва доброто ниво на хидратация. Изборът на противовъзпалителни вещества (ретинил палмитат, гинко билоба и салицилова киселина), комбинирани с продукти, съдържащи витамин Б – комплекс и хиалуронова киселина предоставя точно това двойно действие.140 лв.

Терапия Antiox – Превенция на стареенето чрез борба със свободните радикали. Те причиняват клетъчен стрес, възпаление и застаряване на кожата. Могат да бъдат неутрализирани с мощни антиоксидантни добавки (аминокиселини, минерали и други).160 лв.

Мезотерапия Бодиконтур – натрупването на мазнините в някои части на тялото (брадичка, корем, паласки, ръце, , брич, седалище, колене) могат да бъдат успешно третирани с комбинация от фосфатидилхолин  и дезоксихолиева киселина. 160 лв.

Мезотерапия Бодифърм- намалява задръжката на вода и отпусната кожа. Действа антицелулитно с кофеин, L-карнитин ,силиций, centella asiatica, ruscus aculeatus. 160 лв.

Терапия Филорга- ревитализираща и повишаваща качеството на кожата- 12 витамина, 23 амино-киселини,6 коензима, 6 нутри киселини, 6 минерала, 1 антиоксидант. 180 лв.

Мезотерапия от DIONA PRO

DIONA PRO предлага МЕЗОТЕРАПИЯ ПРИЛОЖЕНА ОТ ДОКТОР

Допълнителна информация

Мезотерапия

Филорга лице най – висок клас, Плуриал за лице, коса, Боди контуринг Плуриал

Брой

1 процедура, 3 процедури, 5 процедури, 10 процедури