Хиалуронови филъри

290,00лв.550,00лв.

Описание

Хиалуроновите филъри са широко разпространен метод за корекции на лицето и гърба на дланите. Могат да се поставят за уголемяване на устни, скули, брадичка, да запълват назолабиални , гневни, марионетни бръчки, слъзен канал и за корекция на челюст, нос. Резултатите са видими веднага и това ги прави толкова популярни и желани процедури. Използват се филъри с различно молекулно тегло , плътност и омрежване. След консултация с лекар се взема решение за вида филър и количеството, което ще се използва, за най-естетичен вид. Безвредни са, защото се абсорбират от тялото след време.

Биоревитализация с полинуклеотиди на Pluryal омекотява и уплътнява кожата, стимулира фибробластите за производството на нов колаген. Подходящ е за клепачи, лице и тяло, където кожата е тънка или увредена, за белези и стрии. Продукта е противовъзпалителен, хипоалергенен, напълно абсорбируем и не създава обем.

Поставяне на филър от доктор - DIONA PRO

DIONA PRO предлага поставяне на хиалурнови филъри от доктор

Допълнителна информация

Филър

Juvederm Volux, Juvederm Volift, Juvederm Voluma, Плуриал Класик, Плуриал класик с лидокаин, Плуриал дермален бустер, Плуриал Волюм, Плуриал Волюм с лидокаин, Плуриал контур, Филорга, Биоревитализация с полинуклеотиди, Maili Precise, Maili Define, Maili Volume

Обем

1 ml, 2 ml