You are here:

Как да премахнете негативните емоции от лицето си?

Част от клиентите, които консултираме, търсят козметични процедури, защото виждат нещо във външния си вид, което не им харесва и не са доволни от него. Много често се притесняват, че изглеждат уморени, ядосани или тъжни; дори когато се чувстват точно обратното.

Така че защо виждаме тези негативни емоции, особено с напредването на възрастта?

Стареенето на кожата на лицето

Стареенето на лицето може да доведе до загуба на обем в някои области и тежест или провисване в други и това може да остави лицето да проявява негативни емоции, които може да не чувствате вътрешно. Например, провисването в долната част на лицето може да бъде сбъркано с тъга, докато загубата на обем около очите може да ви накара да изглеждате уморени.

Добрата новина е, че с пълна козметична оценка можем да идентифицираме и след това да третираме специфичните зони на лицето, които са отговорни за тези негативни качества.

Лечението / Процедурата

В DionaPro Body &‌ Face използваме най-добрите машини за процедурите, като една от тях е Hydrafacial 2.0 за третиране на лицето. Нашата революционна терапия,  едновременно почиства, ексфолира, хидратира, прилага екстракция, антиоксидантна защита и не предизвиква дразнене.

Комплексната грижа за лицето е постигната с уникалната технология Vortex или в превод „Торнадо ефект“. Мини торнадото завихря специален серум и въздух. Вакуум отнема всички замърсявания от повърхността на кожата, които стерилно се изхвърлят в затворен контейнер. Този ефект е благоприятна възможност на серумите, съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, да достигат до дълбоките слоеве на кожата и да я регенерират изцяло. И всичко това без да е необходимо време за възстановяване!

За какво се прилага Hydrafacial:

• Комедони и черни точки
• Дехидратирана кожа
• Проблемна (мазна) кожа със запушени пори (наличие на акне и розацея)
• Фини бръчки
• Пигментни петна и лунички
• Торбички под очите
• Слънчево изгаряне
• Детоксикирана кожа
• Неравномерен тен

Резултатите

Всяка сесия има за цел да възстанови красотата на лицето. Крайният резултат е естествено освежен външен вид. В крайна сметка – кой не иска да изглежда по-добре?

Сега е времето да запазите час за консултация при специалистите от DionaPRO. Обадете се на телефон 0889 766 575 или използвайте този линк.