You are here:

Лятно тяло за месец? Възможно е!

Лятно тяло за по-малко от 30 дни? Дали е възможно? Най-вероятно по-скептичните от вас ще си кажат, че това е поредният рекламен абсурд, но ако продължите да четете ще разберете, че имаме основание. С достатъчно упоритост от ваша страна и поредица от правилни избори е напълно възможно да стегнете тялото си за по-малко от 30 дни и с гордост да се разхождате по бански на плажа.

Как?

Спортът и диетата са абсолютно задължителни. Започнете с леки упражнение за раздвижване  и тонус всяка сутрин в продължение на 20-30 дни и ще забележите разликата. Ходете пеша до работа, ако имате тази възможност. Сутрешните разходки на слънце и все още хладния въздух не само ще ви ободрят, но и ще бъдат идеално допълнение към тренировката ви.

Ограничете мазните, пържени храни, хляба и алкохола (нали знаете, че алкохолът убива клетките и спомага да по-бързото остаряване) и наблегнете на сезонните плодове и зеленчуци. Салата от ягоди, например, за вечеря или пък зелена салата с маруля, авокадо, репички и краставици, овкусена с екстра върджин зехтин и лимонов сок. Тези два вида салати са хранителни и много подходящи за вечеря през летния сезон. Зеленчуците ви дават витамини,  а авокадото е богато на полезни мазнини. Ще останете сити и в същото време ще свалите достатъчно килограми. Сьомгата (въпреки противоречивите мнения за нея)си остава рибата, която е най-богата на Омега 3 мазнини. Виктория Бекъм поддържа формата, като почти всеки ден си похапва запечена без добавени мазнини сьомга.

Но….

Дали отслабването и загубата на мазнини е едно и също нещо?

Тези термини често се използват взаимозаменяемо и обикновено имат подобна цел. И двете насърчават промяна в телесния състав, но са съвсем различни подходи. Методите за загуба на тегло се фокусират главно върху промяната на телесния състав чрез намаляване на телесното тегло. Те създават отрицателен енергиен баланс, който благоприятства изгарянето на мазнините в тялото. А начинът на живот с чиста храна и физически упражнения несъмнено може да доведе до цялостна загуба на тегло.

Но повечето от нас  имат една или две упорити области, които не се променят независимо колко много се стремим да ги стопим.

За да постигнеш стегнато тяло за по-малко от 30 дни, към режима си трябва да включите и процедури за редуциране на целулита и стягане на кожата. Тук е моментът на правилния избор. На кого да се доверя? Къде да отида и на каква процедура да се подложа? При нас в Diona Pro Body&Face работят професионалисти, които не просто ще ви направят процедурата, но и ще ви консултират как да се грижите за тялото си след нея. А най-хубавото е, че там няма просто да ви направят продедура, а ще ви подараят преживяване.  А процедурата, която препоръчваме е криолиполиза cooltech!

Какво представлява криолиполизата?

Тя е процедура за контролирано охлажда на третираната зона до -8 градуса по Целзий. При тази температура три от петте вида мастни киселини в клетката кристализират и я убиват. Стимулира се процеса апоптоза на адипоцитите (програмирана смърт на мастни клетки). Резултатът е – един размер по-тесни дънки! Процедурата се прави веднъж месечно, като 3 процедура на една и съща зона са напълно достатъчни за добри резултати.

Защо да се довелиш на процедурата?

Защото, когато отслабваш само с диета и физически упражнения, просто намаляваш размера на мастните клетки, но самият броят им ще остане същия. По този начин те ще продължат да абсорбират глюкоза, за да се трансформират в мазнини, което ще доведе до възвъщане на теглото ти.   С криолиполизата ще унищожиш около 25% от мастинте клеткти в третираната зона, което означава, че мазнините в нея никога няма да се върнат.

Разбира се, за дълготраен ефект трябва да помогнеш и ти. Спазвай режим на хранене. Пий повече вода и най-важното – спортувай редовно! Тичане за здраве в парка рано сутрин, йога, упражнения за корем, ханш и бедра вкъщи всеки ден… Всичко това ще ти помогне да влезеш във форма и да разходиш новото си здраво, стегнато и красиво тяло по плажа.

Вкарай в рутина мастните клетки, не – ежедневието си!

Запиши час при нас за консултация със специалист!