Описание

Хиалуроновите филъри са широко разпространен метод за корекции на лицето и гърба на дланите. Могат да се поставят за уголемяване на устни, скули, брадичка, да запълват назолабиални , гневни, марионетни бръчки, слъзен канал и за корекция на челюст, нос. Резултатите са видими веднага и това ги прави толкова популярни и желани процедури. Използват се филъри с различно молекулно тегло , плътност и омрежване. След консултация с лекар се взема решение за вида филър и количеството, което ще се използва, за най-естетичен вид. Безвредни са, защото се абсорбират от тялото след време.

Биоревитализация с полинуклеотиди на Pluryal омекотява и уплътнява кожата, стимулира фибробластите за производството на нов колаген. Подходящ е за клепачи, лице и тяло, където кожата е тънка или увредена, за белези и стрии. Продукта е противовъзпалителен, хипоалергенен, напълно абсорбируем и не създава обем.

Поставяне на филър от доктор - DIONA PRO

DIONA PRO предлага поставяне на хиалурнови филъри от доктор

Допълнителна информация

Филър

Juvederm Smile, Juvederm Volift Retouch, Juvederm Volux, Juvederm Volift, Juvederm Voluma, Juvederm Volite, Плуриал Класик, Плуриал класик с лидокаин, Плуриал дермален бустер, Плуриал Волюм, Плуриал Волюм с лидокаин, Плуриал контур, Биоревитализация с полинуклеотиди, Maili Precise, Maili Define, Maili Volume, Филър HArmonyCA