Описание

Хиалуроновите филъри са широко разпространен метод за корекции на лицето и гърба на дланите. Могат да се поставят за уголемяване на устни, скули, брадичка, да запълват назолабиални , гневни, марионетни бръчки, слъзен канал и за корекция на челюст, нос. Резултатите са видими веднага и това ги прави толкова популярни и желани процедури. Използват се филъри с различно молекулно тегло , плътност и омрежване. След консултация с лекар се взема решение за вида филър и количеството, което ще се използва, за най-естетичен вид. Безвредни са, защото се абсорбират от тялото след време.

JUVEDERM SMILE 0.55ml  е специално създаден за увеличаване обема и възстановяване контура на устните. Спринцовката съдържа 0.55мл хиалуронова киселина с умерена вискозност, което гарантира естествен резултат. Отличава се с висока пластичност, което му позволява да променя формата си при всяко едно движение на устните. Той се интегрира много добре в тъканите и не образува “топчета”. Резултатът е меки устни с естествено излъчване.

JUVEDERM Volift е филърът с най-изразен лифтинг ефект. Той е много подходящ в случаите, когато не желаем изграждане на допълнителен обем, а основно повдигане и дефиниране.

 • Попълване на назолабиални бръчки
 • Запълване на марионетни линии
 • Моделиране и лифтиране на скули
 • Възстановяване на обем в средната част на лицето
 • Контуриране на долна челюст и лицев овал

Най-често се използва за корекции в областта на скулите. Това, което отличава Volift от повечето продукти, е че тук лифтинг ефектът не е за сметка на добавяне на обем. Това позволява да моделираме скулите без да увеличаваме тяхна проекция и ширината на лицето в тази равнина, като в същото време използваме техния лифтинг капацитет. Същото важи и за долната челюст – можем да постигнем дефинирането и без да акцентираме върху нея и да разширим долната трета на лицето. Това гарантира постигането на естествени и хармонични резултати.

JUVÉDERM  VOLUX  инжекционен гел  за дълбоко инжектиране за подобряване на умерена до тежка загуба на дефиниция на челюстта. За моделиране на брадичка и долна челюст. Съставен е по новата Vycross технология, комбинираща високо- и нискомолекулна хиалуронова киселина.Предлага се в стерилни спринцовки от 1 мл. с 25 mg/ml концентрация на хиалуронова киселина. За по-голям комфорт при инжектиране е добавен 0.3% лидокаин. Волукс се отличава със значителна плътност и моделируемост, което определя и специфичното му приложение. Продължителността на резултатите варира от 12 до 18 месеца.

JUVÉDERM VOLUMA  е най-плътния продукт от гамата, специално създаден да възстановява изгубени обеми. Има силно изразен хидрофилен капацитет, той свързва вода, увеличава обема си и се характеризира с изключителна дълготрайност. Продължителността на резултатите, постигнати с него, достигат до 18 месеца. Както името му подсказва, Волума е най-подходящ за изграждане на обем. Намира приложение най-вече за средната част на лицето и скулите. Неговият лифтинг ефект се дължи най-вече на възстановения обем, за разлика от Volift.

Инжектира се в дълбоките мастни депа или директно върху костта с помощта на канюла или игла. Предлага се в спринцовки от 1 мл. с 0.3% лидокаин за по-голям комфорт на пациента.

JUVEDERM VOLITE помага за намаляване на бръчките и фините линии и овлажнява дълбоко дермата.

Резултати:

 • Попълване на фини линии и бръчки по лицето
 • По-добре хидратирана, по-еластична кожа
 • По-ярък тен
 • Подмладен и естествен вид.

Резултатите от първата инжекция продължават средно до 6 месеца. За да се запазят ефектите на продукта, се препоръчва да се повтори инжектирането, преди продуктът да се абсорбира напълно.

Биоревитализация с полинуклеотиди на Pluryal омекотява и уплътнява кожата, стимулира фибробластите за производството на нов колаген. Подходящ е за клепачи, лице и тяло, където кожата е тънка или увредена, за белези и стрии. Продукта е противовъзпалителен, хипоалергенен, напълно абсорбируем и не създава обем.

HArmonyCa® e хибридно инжекционен филър, комбинира две мощни съставки: хиалуронова киселина (HA) и калциев хидроксиапатит (CaHa). 
‍HArmonyCa® е бързодействащо лечение, което може да ви помогне да постигнете незабавни резултати с по-естествен вид и усещане. (HA) помага за повдигане на бръчките и възстановяване на загубения обем, докато (CaHa) стимулира собственото производство на колаген в кожата ви, което води до дълготраен ефект, който продължава да се подобрява с течение на времето.

Зони на третиране:

 • Вежди и горна зона около очите
 • Назолабиални гънки (линии от носа към устата)
 • Скули
 • Линията на челюстта и челюстите
 • Марионетни линии
 • Брадичка

Предимството на HarmonyCA:
Чрез комбиниране на (CaHa) и (HA) филър, HarmonyCA предлага цялостно решение за често срещани кожни проблеми като:

 • Старееща кожа
 • Фини линии и бръчки
 • Загуба на еластичност
 • Мътен тен
 • Белези от акне

HarmonyCA е безопасно, ефективно и минимално инвазивно лечение, което осигурява впечатляващи резултати с минимален престой.

Поставяне на филър от доктор - DIONA PRO

DIONA PRO предлага поставяне на хиалурнови филъри от доктор

Допълнителна информация

Филър

Juvederm Smile, Juvederm Volift Retouch, Juvederm Volux, Juvederm Volift, Juvederm Voluma, Juvederm Volite, Плуриал Класик, Плуриал класик с лидокаин, Плуриал дермален бустер, Плуриал Волюм, Плуриал Волюм с лидокаин, Плуриал контур, Биоревитализация с полинуклеотиди, Maili Precise, Maili Define, Maili Volume, Филър HArmonyCA