MAILI

Перфектното изражение

Разработен с помощта на технологията Oxi Fee, MaiLi е изключителен хиалуронов филър за лице.Процесът на Oxi Fee включва създаването на химически кръстосани връзки. Първоначално системата за хидратация се използва за разтваряне на дългите вериги на хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло. Впоследствие, в среда с ниско съдържание на бутаноил диглицид етер, разтворът се трансформира в гел чрез химическо омрежване, проведено в инертна атмосфера.

 От него се премахват реактивните форми на кислород, за да се защити по-добре фино изградената хиалуронова мрежа. Накрая гелът се разпределя в контейнери за инжектиране и се стерелизира. Благодарение на ефективността на първата в света технология за хиалуронова киселина OxiFreeTM при MaiLi се използва 24% по-малко филър за постигане на несравним обем, гъвкавост и изпъкване с изключителна дълготрайност на цялата гама продукти. 

MAILI Precise

Цел на терапията

  • Специално създаден за третиране на фини линии с дълготраен ефект

Показания

  • Реконструкция на лицето с отстраняване на вродени и придобити структурни дефекти: терапия на белези
  • Естетична терапия на фини линии и вдлъбнатини в кожата със среден размер
  • Подчертаване или увеличаване на устните
  • Периорбитална зона (слъзна падина)

Характеристики на продукта

  • Концентрация на хиалуронова киселина 15 mg/ml
  • Съдържание на лидокаин 3 mg/ml
  • Обем на спринцовката 1 ml
  • Игли в кутия 4 x 30G
  • Четири отделно опаковани спринцовки

Дълбочина на инжектиране

В дермата или интра/субдермално, или между лигавицата и мускула

Постигнете повече с по-малко филър

Благодарение на способността на филъра да възстановя обема може да се използва по-малко продукт за постигане на по-автентичен вид и усещане*.

Меко и естествено изглеждащо изражение

Постигнете подмладяване с мек и еластичен, пружиниращ гел, създаден да следва естественото движение и изражение.

Дълготрайни резултати

MaiLi обещава изключителен обем, еластичност и дълготрайност при цялата гама продукти – 12 месеца, включително при третиране на устните, като спестява време между допълванията

Превъзходен комфорт

Продуктите от цялото портфолио на MaiLi съдържат намаляващ болката лидокаин за по-малко дискомфорт.тигане на по-автентичен вид и усещане*.

* MaiLi Precise е запазен за специалисти, които са преминали специално обучение за техниката на инжектиране и имат солидни познания за анатомията и физиологията на периорбиталната област.

 Продуктовата гама MaiLi е създадена в Швейцария с помощта на най-модерна технология, чрез която е получена нова, патентована формула, при която се използва Smart Spring Science (Наука за интелигентните пружини). Благодарение на иновативен процес на трансформация, при който се използват дълги вериги от хиалуронова киселина (HA), MaiLi създаде луксозен мек и еластичен гел с пружинираща еластичност. Еластичен филър, обещаващ автентичен обем, изпъкване и дълготрайност – за изглаждане, извайване и оформяне, при които резултатите са вечни.