You are here:

Diona Pro е вече Candela Center of Excellence

Европейско признание за Diona Pro

Eстетичната клиника Diona Pro получи европейско признание и бе избрана за CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ. Тя бе отличена сред стотици други кандидати от Централна и Източна Европа.

Какво означава за една естетична клиника да е Candela Center of Excellence?

Това е европейско, а и световно признание. Candela Center of Excellence са избрани естетични клиники по света, които се превръщат в тренинг центрове на лекари, работещи с лазерите на Candela от целия свят. Candela Center of Excellence също са средища на науката, тъй като в тях се провеждат  клинични проучвания.

Те са съсредоточени основно в САЩ. В Европа са много малко и към момента такива центрове има във Великобритания, Германия и Испания. А вече и в България.

Центровете се избират по редица критерии, като двата основни са компетентността и опита на лекарите, които работят в тях, както и резултатите, които постигат върху пациентите си с лазерите на Candela. Процедурата по подбор и наблюдение на клиниката-кандидат трае 2 години. Само 27 естетични клиники в целия свят имат честта да бъдат избрани за Candela Center of Excellence.

Кои са Candela Medical?

Candela Medical е един от първите заводите за производство на лазери в медицината. Основан е през 1970 година в Марлборо, Масачузетс, САЩ, където и до ден днешен се намира централният офис на компанията. Със своята над 50-годишна история Candela Medical се превръща в световен лидер в производството на лазерни технологии за естетичната медицина. Александртният лазер и PDL лазерът на Candela  са обявени за Златен стандарт. С тях се сравняват всички останали, като PDL лазерът все още няма аналог.

С лазерите на Candela може да се третират над 30 кожни проблема – разширени вени и капиляри, доброкачествени пигментни и васкуларни образувания по кожата като хемангиоми, порт-вайн-стейн и други. След индикациите на лазерите са още подмладяване на кожата, заличаване на бръчки, целулит, белези, премахване на нежелано окосмяване. А последните технологични нововъведения на производителя са насочени към интимното здраве на жените.

Какви лазери има в Diona Pro?

Diona Pro притежава двата Златни стандарта – александритния лазер за епилация и пигментации – Gentle Lase Pro, както и PDL лазера, без аналог, за третиране на васкуларни доброкачествени образувания по кожата – Vbeam Perfecta. Третия лазер на Candela, с който Diona Pro разполага, е CO2RE. Той също е един от най-добрите в своя клас. С него могат се третират белези, бръчки, акне, малки доброкачествени образувания по кожата. Често лекарите на Diona Pro комбинират терапиите с лазерите, за да постигнат перфектни резултати сред своите пациенти.