You are here:

Защо да избера лазерна епилация пред кола маска?

Лазерната епилация в дългосрочен план спестява доста средства, които иначе бихте похарчили за кола маска, самобръсначки или епилатори. Не вярвате? Прочете цялата статия.

Знаете ли, че годишно се извършват около 13 милиона процедури лазерна епилация в световен мащаб? Това прави обезкосмяването с лазер една от първите 3 нехирургични естетични процедури, които пациентите предпочитат и търсят ежедневно, показва проучване от 2017 г. на световния лидер в производството на лазери – Candela.

Защо и вие да предпочетете лазерна епилация?

Лазерната епилация е бърз и сравнително безболезнен метод за премахване на нежеланото окосмяване за дълго време и то само след няколко процедури. Обикновено с курс от 6 до 8 сесии можете да се отървете от космите в третиранта зона за много дълго време. Разбира се, резултатът зависи от индивидуалните особености на всеки човек като цвят на косъма и кожата, хормони, възраст на пациента, дълбочина на разположение на космения фоликул (луковичката на косъма), редовното посещение на сесиите, начина на изпълнение на процедурата от терапевта и др. Затова при някои пациенти е възможно да са необходими повече процедури, както и поддържащи такива поне веднъж годишно.

Нещо повече, лазерната епилация в дългосрочен план спестява доста средства, които иначе бихте похарчили за кола маска, самобръсначки или епилатори.

Лазерната епилация има и редица други предимства, като:

  • Справя се успешно с врастналите и обърнатите косми – често срещан проблем  при кола маската и епилатора
  • Елиминира възможността за поява на пъпки или пигментации на кожата, нещо което се случва при често бръснене 
  • Кожата не се наранява. Дори напротив, заради светлниия източник на лазера, епилацията има подмладяващ ефект. След лазерна епилация кожата в третираната зона е мека, гладка и нежна
  • С лазер можете да третирате упешно и без никакво притеснение чувствителни зони като горна устна, брадичка, интим, ареоли при жените.
  • При мъжете може да се третира зоната под брадата, която често се наранява заради вратовръзки и стегнати яки. Премахването на оксмяването в тази зона създава комфорт за мъжете.

Защо да изберете лазерната епилация в DIONA PRO BODY&FACE?

При нас няма да чакате за свободен час. Ние ценим времето на нашите клиенти и сме простроили графика така, че да няма дълго изчакване. Нещо повече, при нас работят високо квалифицирани специалисти, които най-напред ще ви консултират, а след това ще препоръчат най-добрата терапия и продължителност на курса.

Ние обичаме технологиите и се стремим да предлагаме на пациетите си най-доброто. Diona Pro работи с диоден лазер за епилация от най-ново поколени –  Prime Lase. Той е ненадминат и абсолютно безкомпромисен по отношение на резултатите. Лазерната епилация с него е безопасна и безболезнена. Prime Lase работи със специална охлаждаща технология, която предпазва повърхностния слой на кожата от изгаряне.

Разбира се, за да е ефективна и дълготрайна епилацията за вас, трябва да спазвате някои правила. Например, да не се излагате обилно на слънце или соларуим 5 дни преди и след процедурата. Също така, всеки ден да ползвате висок фактор сълнцезащита. Накрая, но не на последно място – да посещавате сесиите точно в периода, в който ви е посъветвал вашия терапевт. Редовните процедури са гаранция за дълготраен резултат, от който ще сте доволни.

Запишете си час за безплатна консултация при нас!